JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Csillagok üzenete húsvét hétfőre és az azt követő hétre

Borítókép: Csillagok üzenete húsvét hétfőre és az azt követő hétre Forrás: Getty Images
A húsvét hétfő egy erőteljes teremtő, kreatív energiát hoz, ha lehet, mindenki élje meg ennek az örömét. Ugyanakkor a természetben is megtalálhatjuk, megláthatjuk a csodát, azt az egyensúlyt és erőt, ami benne van, aminek mi is a részei vagyunk.

Ha már vasárnap éjjel álmodunk valamit, az is ennek a minőséghez tartozik.

Álmunkban megláthatunk magunkkal kapcsolatban valamit, üzenetet kaphatunk a saját felső énünktől, hogy merre az irány.

Lehet, hogy olyan régebben gyökerező vágyunk jelenik meg, amire most érezzük az energiát, hogy megvalósítsuk vagy egyszerűen csak most jut eszünkbe egy tevékenység mondjuk, amit szívesen végeznénk. Ha ilyen álom vagy sugallat jön, akkor csak csináld, az nem véletlen és bizonyosan előrébb visz az életedben.

Ugyanakkor az is lehet, hogy meg tudjuk tisztítani életünket minden olyan dologtól, ami már nem visz előre, nem szolgálja a fejlődésünket. Így, ha ilyesmit tapasztal az ember, akkor az sem baj, engedd meg, hogy leváljanak rólad azok a részek, amik már nem termékenyek. A Plútó a Vízöntő jegyéből most ezt tudja megmutatni.

Ezután április 11-én éjfélkor következik egy Nap – Jupiter együttállás, amely arra mutat rá, hogy a múltunkban és lelkünk legmélyén lehet kutatni az igazság után. Képzeld ezt el úgy, mint egy barlangot, amelybe leereszkedhetsz és a Nap – Jupiter, mint az igazság megvilágítása, be tud férkőzni a legsötétebb zugokba is. Nem kell ettől félni, hanem inkább hálásnak kell lenni magadnak, ha most tényleg szembe mersz nézni önmagaddal.

Akkor jársz jó úton, ha vállalod a felelősséget magadért, ha felismered, hogy mindent te teremtesz az életedben a jót és a rosszat is egyaránt.

De igazából nincs se jó, se rossz. Ha valamit már másképp tennél, mint ezelőtt, akkor bocsáss meg magadnak és indulj el a mostani döntésed szerinti „jó” úton. De tudd azt magadról, hogy a múltban akkor és ott a számodra elfogadható döntést hoztad. Persze lehet, hogy most azt ismered fel, hogy a múltban valaki más hozott számodra „rossz” döntést, de ugyanúgy, mint magaddal kapcsolatban fogadd azt el, hogy ő is azt a döntést hozta, amit akkor és ott képes volt meghozni.

Meg kell tapasztalni mindenkinek az érem egyik és másik oldalán is lenni, ez elkerülhetetlen. Épp ezért kár rágódni a sérelmeinken, el kell fogadni, hogy biztosan én is voltam ilyen és most itt az idő, hogy megtapasztaljam a másik oldalt. Ha így fogod fel, akkor kevésbé megterhelő. És igen, ez a feladat, hogy ezt tudatosítsuk és továbblépjünk, úgy éljünk, hogy az méltó legyen hozzánk.

Az az élet méltó hozzánk, amit szeretnünk. Amiben szeretjük és tiszteljük önmagunkat. Ahol megismerjük önmagunkat mindenféle nézőpontból a fényes és az árnyékos oldalunkat is. A fényeset felhasználjuk arra, hogy az árnyakat felismerjük és magunkhoz öleljük, ezáltal felfényesítsük. Ezért kell néha lemenni a barlangba és felismerni a még szeretetre váró dolgainkat.

Ilyen témákkal indítunk egy programsorozatot két nagyon kedves barátnőmmel. Az első rész, ami április 18-án 17 órakor kezdődik, hangsúlyosan az önismeretről szól. A jelenlegi égi helyzetről lesz előadás, a numerológia világába is kitekintünk, személyreszabott mini elemzést kapnak a résztvevők, illetve egy meditációban elvégzett valamilyen probléma vagy elakadás oldását is megcsináljuk.

Közösséget szeretnénk építeni, ahol mindenki biztonságban érezheti magát és a jövőben kisebb csoportokban vagy egyénileg dolgozni azon, hogy mindenki a kezébe tudja venni az élete kormányzását.

Az esemény részleteit meg lehet tekinteni, illetve jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

A hét második felében pedig érdemes azzal foglalkozni, hogy mivel korlátozzuk magunkat és meghaladni azokat. Tudnia kell mindenkinek, hogy bőségben élünk, hogy amit magunknak teremtünk nap, mint nap, óráról órára az maga a bőség. Milliószor elmondtam én is, mások is, hogy egy kiapadhatatlan Forrásból tudunk meríteni, a kérdés valójában az, hogy mire használod a Forrásból jövő életenergiát. Csak te felelsz azért, hogy milyen rezgésszinten élsz, mit táplálsz magadban, mire fordítod a figyelmed és az energiákat.

Panaszkodásra? Szenvedésprogramok működtetésére? Játszmázásra? Birtoklásra?

Vagy

Jólléted megteremtésére fizikai – lelki – érzelmi – mentális és szellemi síkon?

Teszel-e magadért: sportolsz? Jól táplálkozol? Szereted magad? Magadnak te vagy-e az első? Olvasol? Tanulsz? Tudsz-e hinni?

Húsvét hétfőn a hit, a remény, a feltámadás üzenete nem más, mint hit önmagadban, hogy képes vagy magadért tenni, a sorsodat a kezedbe venni.

Végül meg kell említeni, hogy mivel a Kos zodiákus jegyében vagyunk még, ezért nem hiábavaló energiát fektetni a dolgainkba. Szellemi energiát is – vagyis gondolkodj – és cselekvő energiát is érdemes működtetnünk. Sokfajta elindulás volt az elmúlt időszakban, a lassabb planéták jegyváltásai miatt is, tartsuk meg a lendületet, válasszuk ki az irányt és haladjunk arra.

Merjünk lépéseket tenni önmagunkért, ami jelentheti a határaink meghúzását, az önszeretetünk megnyilvánulását. Ha választani kell, akkor válaszd magadat.

Csodás feltámadást mindenkinek!

A szerzőről

Az önismereti út egy életen át tartó folyamat. Ezek a kérdések pedig többször is felvetődhetnek menet közben: Vajon miért születtem erre a világra? Jó helyen vagyok? Merre tovább? Mit kellene most tennem?

Az asztrológiai elemzés és az ön- és sorsismereti coaching abban segít, hogy kihozhasd magadból azt a legjobb embert, aki a szíve szerint képes élni elégedetten és boldogan. Nem tanácsadás, hanem egy személyes fejlődést támogató folyamat, hogy önbizalommal telve élj; ne függj senkitől a továbbiakban.

Abban támogatlak, hogy tisztában legyél azzal, hogy ki vagy, mit akarsz elérni az életben és ezt hogyan kezdd el megvalósítani.

ITT tudsz tőlem kérdezni vagy időpontot egyeztetni!

E-mail cím: [email protected]

Weboldal: www.melingo.hu