Akinek a Hit a legfontosabb – Indul a Nyilas időszak

Borítókép: Akinek a Hit a legfontosabb – Indul a Nyilas időszak Forrás: Getty Images (Daniel Eskridge/Stocktrek Images)
Nem vagy Nyilas jegyű? Akkor is olvass tovább, hiszen a Nyilas minőség mindenkiben benne van! Minden bennünk van, az összes jegy megmutatkozik mindenkiben, csak különféle mértékben, más-más életterületen és kombinációban. Használd ezt az írást arra, hogy megfigyeld, te hol találkozol a Nyilas jellemzőkkel, fejleszd az önismeretedet.

Erőteljes Nyilas Újholddal indul el ez az időszak, melyben a hit kulcsfontosságú kérdés.

Hit önmagunkban első sorban, abban, hogy a megfelelő bölcsességgel rendelkezünk ahhoz, hogy mi az, ami örök érvényű érték és mi az, ami nem, vagyis már túlnőttünk rajta.

A Skorpió jelben a fény útján – ahol önmagunkon legbelül keressük és jó esetben meg is találjuk legmélyebb szeretetet – most tovább halad a lélek és már a felső világok felé fordul. Keresi, hogy mit szerethet, miben hihet, ami nála hatalmasabb. Keresi az istenit. Tüzes jel lévén ott a szándék, hogy az ég felé törjön a láng. Uralkodó bolygója a Jupiter is az (isteni) igazsággal, bölcsességgel, a szeretet felfelé irányulásával jellemezhető.

A Nyilas minőség ezekből fakadóan szellemi síkon erős, kutatja azt, hogy miben hihet és hite erős. Megvan a naivitása is, ezért ő az, aki biztosan esélyt ad még egyszer és még egyszer, amíg nem kap egy nagy pofont. Mivel hisz az emberi jóságban. Ő maga is lelkes, segítőkész, nagyvonalú és képes megsértődni, ha valaki nem fogadja el a segítségét, hiszen ő jót akar.

Számára az élet egy csodálatos lehetőség, képes idealizálni a dolgokat és felfelé törekszik. Legyen az a ranglétra vagy az életkörülmények, de mindezt képes úgy tenni, hogy közben nem igazán érdekli a pénz vagy egyáltalán a fizikai dolgok. Neki az a fontos, hogy szárnyaljon felfelé, mindig magasabbra téve a lécet. Ez akkor problémás csak, ha túlhajszolja magát vagy ha visszatekintve másokat lenéz, hogy ők még „csak” ott tartanak.

Testi szinten a csípő és a combok kapcsolódnak hozzá. Ez a mozgékonysággal, a helyváltoztatással, gyors haladással függ össze. Ha az analógiákat nézzük, akkor a felfelé törekvés az isteni minőség felé, vagyis hatalmas erőre van szüksége a lábakban az előrejutáshoz. Belső szerve pedig a máj

Az adventi időszak kapcsolódik ide az év körén, amikor várunk valamire, előkészítjük a szívünket arra, hogy a hitünk kiteljesedjen, bizonyosságot nyerjünk, vagyis a Megváltó megszülessen a fizikai világba. Ez a várakozás, a hit erősödése, a jócselekedetek erősítenek minket lelkileg. Valamint még fontosabbá válik a családdal töltött idő, a fények, a gyertyák, a szeretet megerősítése.

És vajon az is rendben van, ha éppen kimerült vagy és a hátad közepére sem kívánod a „készülődést”?

Igen! Az is teljesen rendben van, ha most a kint még nincs rendben minden, ha hajt az év vége és pörögsz vagy szürke az idő, így kedved sincs felkelni. A jelenlegi égi helyzet és ami már évek óta folyamatosan kísér minket az kimerítő. A kapcsolatok átalakulása, a világ átalakulása bizonytalanságra ad okot, de ilyenkor még fontosabb a hit és a szeretet. Az, hogy mi van a világban nagyon kevéssé befolyásolható a mi szintünkön, viszont a saját állapotod csak rajtad múlik. Ismét itt a lehetőség arra, hogy saját magadat fényesítsd, az önszeretet mélyítsd, hogy a belső rend és szépség kívül is megjelenhessen. Szeresd és tiszteld magad, ne menj bele olyan helyzetekbe, kapcsolatokba, ahol nem egyenrangú vagy. Csak azt fogadd be és fogadd el, ami számodra emelő, ami jó érzéssel tölt el. Mindig arra figyelj, hogy mit érzel. Jogod van nemet mondani bármire és bárkire. És pihenj, ha szükséges.

Viszont összlélektani szinten igenis fontos az, hogy jól legyél. Ha mindenki jól lenne és nem a félelmet választaná, akkor a világ is elindulna egy jobb irányba. Egyszóval a mi felelősségünk egyénenként, hogy jól legyünk, akkor tesszük a legtöbbet az egész emberiségért.

Én is próbálok tenni magamért és másokért is. Egy kutatást végzek egy coaching témában, de asztrológiai aspektusait vizsgálva. Van egy kérdőívem, amit rögtön a honlapom kezdő oldalán megtalálsz. Nagyon hálás vagyok minden kitöltésért, ezt természetesen nagy kedvezményekkel ki is fejezem mindenki számára. Részletek az weboldalamon olvashatók.

Az önismereti út egy életen át tartó folyamat. Ezek a kérdések pedig többször is felvetődhetnek menet közben: Vajon miért születtem erre a világra? Jó helyen vagyok? Merre tovább? Mit kellene most tennem?

Az asztrológiai elemzés és az ön- és sorsismereti coaching abban segít, hogy kihozhasd magadból azt a legjobb embert, aki a szíve szerint képes élni elégedetten és boldogan. Nem tanácsadás, hanem egy személyes fejlődést támogató folyamat, hogy önbizalommal telve élj; ne függj senkitől a továbbiakban.

Abban támogatlak, hogy tisztában legyél azzal, hogy ki vagy, mit akarsz elérni az életben és ezt hogyan kezdd el megvalósítani.

ITT tudsz tőlem kérdezni vagy időpontot egyeztetni:

Email cím: melinda@melingo.hu

Weboldal: www.melingo.hu

Nézd meg a galériánkat is!