Napi horoszkóp március 1.: a Bikák igyekeznek elodázni egy bizonyos problémát, az Ikreknek okosan kell taktikázniuk a siker eléréséhez

Borítókép: Napi horoszkóp március 1.: a Bikák igyekeznek elodázni egy bizonyos problémát, az Ikreknek okosan kell taktikázniuk a siker eléréséhez Forrás: Unsplash by Boris Pavlikovsky
A csillagok a hónap első napjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 1.

KOS (március 21-április 20)

Szerencsés embernek mondhatod magad, rengeteg támogatód akad ugyanis, aki melletted áll egy olyan ügyben, amely számodra kiemelt fontosságú. Hálás vagy érte, mindennek ellenére azonban pontosan tudod, hogy ezen az úton neked kell végigmenned, nem helyettesíthet senki, ugyanakkor te leszel az, aki a végén learathatja a babérokat és rengeted tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhat. Bátran merj tehát előremenni felszegett fejjel, hisz nemes célért fáradozol, s ha eléred, méltán lehetsz majd büszke magadra! Csak így tovább, menj, hisz sokan szurkolnak neked!

BIKA (április 21-május 20)

A lehető legtovább próbálsz elodázni egy bizonyos dolgot, annyira félsz ugyanis szembenézni vele, hogy inkább menekülsz előle, nehogy véletlenül bele kelljen állnod és meg kelljen birkóznod a dologgal. Nem szégyen a futás, de hasznos, ám a probléma ezzel csak az, hogy hiába vagy jelen pillanatban lépéselőnyben, előbb-utóbb mégis utol fog érni a feladat és akkor bizony számot kell majd adnod, illetve felelősséget kell vállalnod, melyet minél később teszel meg, annál nehezebb lesz majd. Lásd be, sokkal jobb neked is, ha megállsz, veszel egy mély levegőt és farkasszemet nézel a szituációval. Hidd el, hogy meg tudod oldani, hisz a szükséges hozzávalók csakis az önmagadba vetett hit és az akaraterő.

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, túl sok időt vesztegettél egy bizonyos dologra, ami nem hozott akkora hasznot, mint amekkorát a befektetett munkával arányosan reméltél. Ez kissé frusztrál, úgy érzed ugyanis, hogy ehelyett sokkal inkább foglalkozhattál volna olyasmivel is, ami jobban megérte volna. Nem érdemes azonban sokáig ezen rágódnod, hisz ez már megtörtént, hamarabb kellett volna feleszmélned és észrevenned a dolog haszontalanságát. Legközelebb majd jobban odafigyelsz, ám azért, mert most idegesíted magad miatta, vissza már nem tudsz csinálni semmit! Engedd el és koncentrálj más feladatokra!

RÁK (június 22-július 22)

A lehető legkedvezőbben alakul számodra a helyzet, úgy keverted ugyanis a kártyáidat, hogy végül nem a te paklidban landolt a „Fekete Péter”. Ez annak is köszönhető, hogy legalább annyi tapasztalattal bírsz már, amelynek birtokában tudod, milyen taktikát kell alkalmaznod ahhoz, hogy nyerő pozícióba kerülhess vagy legalábbis a legtöbb eséllyel jó pozícióba kerülj. Ne engedd azonban, hogy a figyelmedet bárki elterelje, hisz ha nem koncentrálsz kellőképpen, akkor bizony bármikor történhet olyan váratlan fordulat, amely mindent megváltoztat. Csak előre figyelj és ne hagyd magad kizökkenteni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hónap első napján végre minden úgy alakul, ahogyan eltervezted, a mára beütemezett programokkal is időben végzel, így jut kis időd magadra és azokra a dolgokra is, amelyekre más, zsúfolt hétköznapokon nem. Használd ki a nap minden percét és ha mindennel végeztél, akkor nyugodtan add át magad a pihenésnek, keress olyan elfoglaltságot, amely kikapcsol. Ha azzal tudsz feltöltődni, hogy megnézel egy filmet, akkor azzal, de nyitva van a lehetőség arra is, hogy nyakadba vedd a bevásárló központot és beszerezd a legújabb tavaszi ruhákat! Neked is jár a kikapcsolódás!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Időnként azt érzed, jobb ha tudomást sem veszel arról, mi is zajlik körülötted, egyszerűen a fejedre húznád a takarót és ki sem mozdulnál onnan. Légy azonban őszinte, attól, mert nem akarsz észrevenni semmit, még nem fognak maguktól megoldódni az aktuális problémák. Sokkal jobban jársz tehát, ha veszel egy mély levegőt és bátran szembe mersz nézni mindennel, ami jelenleg bonyolítja az életedet. Biztos lehetsz benne, ha legalább kísérletet teszel arra, hogy rendezd az ügyeidet, akkor már sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted. Meglátod, ha szakítasz ezzel a halogató taktikával, még az álmod is könnyebb lesz!

A folytatásért kattints ide!