3 csillagjegy, akinek mindig fontosabb lesz a karrierje, mint te

Borítókép: 3 csillagjegy, akinek mindig fontosabb lesz a karrierje, mint te Forrás: Getty Images
Az asztrológusok szerint a következő 3 csillagjegy kifejezetten munkamániás alkat, aki képtelen nemet mondani, feltéve, ha a karrierjéről van szó. Így a család, a szerelem és minden más bizony mindig a második helyre szorul.

Persze tudjuk, aki szakmailag és anyagilag valamire vinni akarja, annak muszáj bizonyos dolgokat beáldozni, hiszen az ő erőforrásai is végesek. Aki karriert épít, az biztosan nem ússza meg a túlórákat, a késő éjszakába nyúló meetingeket és olykor a hétvégi munkát sem.

Ennek a szorgalomnak és kitartásnak meg is van az eredménye, hiszen aki ekkora elánnal veti bele magát a munkába, az gyorsabban lépdelhet felfelé azon a bizonyos ranglétrán és ezzel párhuzamosan az anyagi és szakmai elismertsége is folyamatosan nő.

Na de mi a helyzet a magánéletével: a családdal, a párkapcsolattal és a barátokkal? Nekik bizony várniuk kell vagy megelégedni azzal, ami marad. Már ha marad…

Hiszed vagy sem, a munkamánia különösen a következő 3 csillagjegyre jellemző. Számukra a karrier áll mindenek felett és ne reménykedjen senki, hogy ez valaha is megváltozik.

Következzen hát az a 3 csillagjegy, akinek mindig fontosabb lesz a karrierje, mint Te!