Vajon tényleg tetszem neki? 7 árulkodó jel

Borítókép: Vajon tényleg tetszem neki? 7 árulkodó jel
Honnan tudhatom, hogy tetszem neki? Szerencsére van néhány eléggé egyértelmű jele a pasi vonzalmának, csak résen kell lenni!

Ismerős a szcenárió? Van az a pasi, akivel olykor itt-ott összefutunk, esetleg ugyanabba a nagyobb baráti társaságba jár, mint mi, és mi bizony már eljátszadoztunk a "mi lenne, ha..." gondolatával. De vajon tényleg kölcsönös a szimpátia, vagy mi nézünk be – nagyon – valamit, és csak jó havernak tart minket? Vajon jól értelmezzük a gesztusait, reakcióit? "Tetszem neki? Tényleg tetszem neki? Vajon honnan tudhatom biztosra, hogy tetszem neki? Ez flörtölés vagy csak haverkodik?" Nos, ma már akár az is belefér, hogy egyenesen rákérdezzünk nála, hogy "hé, mi a szitu?" Ám ha nem vagyunk ennyire bevállalósak, próbáljuk meg értelmezni a testbeszédét, és bátorító jeleket küldeni felé! Előbb-utóbb csak veszi az adást és megteszi a szükséges lépéseket, ugye?!

Ha ez sem egyértelmő, és attól félsz, hogy félreérted az apró jeleket, ás csak barátokozik, akkor találj ki olyan programot, ahol csak kettesben lehettek, de mint "barátok", és lehetősége van szavak nélkül is kifejezni az érzelmeit. Főzőiskola, egy kis sport, flörtölés szaunában (legalább itt nem látni, hogy elpirulsz-e vagy meleged van, így nem leszel zavarban :-) mind lehetőséget ad arra, hogy a másik végre kifejezze vonzalmát. Ha közömbös vagy a kiszemelt férfi számára, akkor kapcsolni fog, és eleve el se megy veled. Sebaj, barátokra is nagy szükséged van ám!

Honnan tudom, hogy tetszem neki? Íme a jelek!