Borítókép: Saját kihullott hajszálaiból csinált magának póthajat Forrás: Getty Images

Saját kihullott hajszálaiból csinált magának póthajat

Egy évig gyűjtötte kihullott hajszálait, melyekből akkora mennyiség jött össze, hogy azt pótlásra tudja használni. Egy Angliában élő fiatal nő a közösségi médiában meg is osztotta a hosszas folyamat részleteit: hogyan vadászta le és gyűjtötte egybe a lakás legkülönbözőbb pontjain elpotyogott hajszálait. Videója valósággal felrobbantotta a netet.

Miután kiszámolta, hogy egy év alatt mekkora mennyiség jönne össze a naponta elhullajtott, átlag 40-200 darab hajszálából; nekiállt és módszeresen elkezdte azokat összegyűjteni. Az Angliában élő fiatal nő nem viccelt, minden egyes kihullott hajszálát igyekezett szorgalmasan összeszedni; padlóról, fürdőből; de még a ruháiról is.

Ahogyan azt a videójában be is mutatja, a hajszálakat először lezárható, kisebb zacskókban tárolta és miután összegyűlt egy elegendő, nagyobbacska mennyiség, egy kétoldalú ragasztószalagra illesztette. Szép sorban, tincsekbe rendezve, egymás mellé. Majd azt is videóra vette, ahogyan a DIY hajpótlást megpróbálja a lófarkához applikálni.

Az ötlet meglehetősen megosztotta a követőket; voltak, akik teljesen ledöbbentek; míg mások olyannyira fellelkesültek, hogy azt írták, lehetséges, hogy ők is belevágnak a különös csináld-magad hajpótlási kísérletbe.

Nézegess híres nőket a galériában, akik néha bizony póthajjal csalnak!