Borítókép: Így teremts 5 perc alatt bekuckózós hangulatot otthon, a januári nagy hidegben Forrás: Getty Images

Így teremts 5 perc alatt bekuckózós hangulatot otthon, a januári nagy hidegben

Attól még, hogy az ünnepi időszaknak vége, a tél még itt maradt nekünk. Itt maradt a hideg, a szürkeség, így az otthoni kellemes hangulat változatlanul jól esik lelkünknek. Mutatunk 5 pofonegyszerű tippet arra, hogyan is teremthetsz melegséggel teli hangulatot otthon.

Hiába, hogy január van és már lehetséges, hogy lélekben várod a tavaszi megújulást, az életedet még a téli hangulat hatja át egy jó darabig. Az előző évekre visszatekintve, szinte biztos, hogy jönnek még nagy hidegek, jön még hóesés; így jobb, ha arra készülsz, hogy a téli világ veled marad még. Ne feledd, nem egy olyan márciusunk volt már, amikor egy utolsó nagyot hullott még a hó, így a januári bekuckózós, melegségre joggal tarthatsz igényt.

Persze ha már nagyon szabadulnál a karácsonyi dekorációktól, tedd el a gömböket, a csillogó díszeket, de a fényeket és a melegség érzését nyújtó dekorációkat talán még hagyd elől. Vannak olyan fényfüzérek, amik bizony akár egész évben megmaradhatnak hangulatvilágításként, de ha pislákoló fényekre vágysz, akkor a gyertya is remek dekorációs eleme lesz otthonodnak.

Galériánkban pikk-pakk ötleteket mutatunk arra, hogy a januári bekuckózás garantált legyen