Nem használtál még soha intimkelyhet? 5 nyomós indokot mondunk, amiért érdemes!

Ha eddig még nem ismerkedtél meg közelebbről az intimkehellyel, itt az ideje! Nem kell hozzá bátorság, mert hidd el 1-2 használat után, azt fogod érezni, hogy is tudtam nélküle élni?

Az intimkelyhet választod, ha környezettudatos nő vagy

Megdöbbentő, de tény, hogy egyetlen nő nagyjából 500 menstruációt él át, így élete során több, mint 10 000 db betétet vagy tampont dob a szemetesbe. Rengeteg szemét halmozódik így fel. A hatalmas mennyiségű műanyag és szintetikus hulladék pedig bekerül a talajvízbe, a folyókba, az óceánokba és hosszú ideig nem bomlanak le. A kis darabok aztán az állatok gyomrában kötnek ki, majd általuk jó eséllyel az emberi szervezetbe jut.

Kerüld a felesleges csomagolóanyagokat, a tárgyakat, melyek egy használat után azonnal kidobandók! Ne árts többet a környezetnek!

Te is lehetsz az, aki változtat, aki segít a Földnek úgy, hogy környezetkímélő terméket választ!

Számít, ha kulacsot használsz, számít, ha nem csomagolsz, és igen, számít, hogy a polcokról a betétet vagy a tampont emeled le vagy alternatív megoldást választasz!
Egy mai modern nőnek szerencsére már több lehetősége van, ott vannak a drogériákban a mosható intimbetétek, a menstruációs bugyik és az intimtölcsérek. Online is rendelhetünk, több oldal is rendelkezésünkre áll, hogy kitapasztaljuk, mely menstruációs termék válik be nekünk a legjobban.

Az intimkehely azért nagyszerű választás, mert a 100% orvosi szilikonból készült tölcsér egy öblítés, szappanos tisztítás után – két menstruáció között érdemes kifőzni- újra használható. Az egyszerű ápolás mellett évekig használható.

Az intimkelyhet választod, ha szereted a pénztárcabarát megoldásokat

Kiadhatunk rengeteg pénzt az eldobható menstruációs termékekért vagy megvásárolhatjuk az intimkelyhet, melyet 5-10 évig tudunk használni. Mivel a tampont, betétet minden hónapban meg kell vásárolni, így maximum 4 hónap alatt megtérül a menstruációs kehely ára.

Ha szeretnéd tudni, milyen további előnyökkel jár, ha áttérsz az intimkehelyre, kattints ide a folytatásért!

S ha már a menstruáció a téma, nézd meg, milyen módszerek segíthetnek, ha neked is fájdalommal jár: