Borítókép: Ezzel a 3 háztartási géppel csökkentheted a konyhában töltött időd Forrás: Getty Images

Ezzel a 3 háztartási géppel csökkentheted a konyhában töltött időd

3 gyerekes anyukaként pontosan tudom, milyen értékes akár 5 perc is az életünkből, ugyanakkor azzal is tisztában vagyok, hogy életreszóló élmény és szokás lehet a gyerekeinknek az, ha közösen étkezünk, például saját magunk által készített ételeket. Igen ám, de hogyan legyek egyszerre több helyen? Hogyan játszak és foglalkozzak velük még többet, ha főznöm is kell nekik? Cikkünkből kiderül!

Az otthoni konyhai készülékek számos előnnyel járnak, amelyeket nem szabad alábecsülni. Azok a háztartások, amelyekben használnak konyhai kisgépeket, sokkal hatékonyabbak lehetnek az élelmiszerek elkészítése során, és az ételek elkészítése is sokkal könnyebb és gyorsabb lehet. Az alábbiakban bemutatjuk a konyhai kisgépek legfőbb előnyeit.

Ne feledd, 2023. május 18-21. között ismét itt a JOY-Napok!

Spórolj velünk, válogass a több száz kupon között, és vásárolj akár 60%-os kedvezménnyel! Szerezd be a kiszemelt kuponokat mielőbb a már kapható JOY Magazinban, vagy töltsd le a JOY Hungary App-ot. A MediaMarkt 15% kedvezményt nyújt a megjelölt háztartási nagygépekre. A kupon az üzletekben és online is beváltható.

A részletekért KATTINTS IDE!

Időt takarítanak meg: A konyhai kisgépek sok időt takaríthatnak meg az élelmiszer elkészítése során. Például, ha egy daráló segítségével elkészítjük a zöldségeket, akkor sokkal gyorsabb és hatékonyabb lehet az elkészítésük, mint ha mindent kézzel kellene aprítani.


Egészségesebb ételeket készíthetünk velük: A konyhai kisgépek lehetővé teszik az egészségesebb ételek elkészítését, mivel könnyebb előkészíteni az alapanyagokat. Például, ha egy gyümölcscentrifugát használunk, akkor könnyen és gyorsan elkészíthetjük a gyümölcsleveket, amelyek tele vannak vitaminokkal és tápanyagokkal.


Könnyen tisztíthatóak: A legtöbb konyhai kisgép könnyen tisztítható, ami nagy előnyt jelenthet azok számára, akiknek nincs sok idejük a takarításra. Például, ha egy konyhai robotgépet használunk, akkor a készüléknek csak a tálját és a késeket kell tisztítanunk, ami sokkal egyszerűbb, mint ha kézzel kellene aprítani a zöldségeket.

De nézzük mik azok a készülékek, amikhez a pénztárcánkat se kell nagyra nyitni, de óriási segítséggel lesznek a konyhában.

Szerezd be a JOY-NAPOK kuponcsomagot!

A magazin kapható az újságárusoknál, vagy rendeld meg a digitális kiadványt ITT! A kuponcsomagot pedig a JOY HUNGARY applikációban is megvásárolhatod.

Az első 3000 teljes árú app kuponcsomag vásárlónak a visszaigazoló e-mailben küldünk egy Pizza Me kupont, amit egy ajándék szelet pizzára tud beváltani. A promóció részletei itt: joynapok.hu/pizzame