Hogyan növeljük ingatlanunk értékét modern világítás megoldással?

világítás,lámpa,LED,modernizálás,ledenvilagitasod Forrás: ledenvilagitasod
Egy ingatlan piaci értéke folyton változik. Rajtunk kívülálló okok is befolyásolják, úgymint elhelyezkedés vagy a környék változása. Ám az érték növekedését vagy csökkenését befolyásoló tényezők legtöbbje az ingatlanban lakókon múlik.

Mindannyiunk számára fontos, hogy az otthon, amelyben élünk, évek elteltével is tartsa meg piaci értékét. Azonban a legjobb az, ha az ingatlan értéke még növekszik is. Az ingatlan piaci értékét a falak mellett a nyílászárók határozzák meg. A fürdőszoba vagy a konyha modernizálása is hasznos lehet, bár ezek lényegesen nagyobb költségű beruházások, mint amennyivel a tényleges értéken javítanak. A növelés legegyszerűbb módja, ha nem szeretnénk nagy költségekbe és nagy volumenű átalakítási munkálatokba kezdeni, az ingatlan világítástechnikai fejlesztése.

Fenntarthatóság

Ingatlant már csak hivatalos energiatanúsítvány kíséretében lehet értékesíteni. Ez meghatározza azt, hogy az ingatlan milyen mennyiségű és milyen minőségű áramforrások használatával, valamint milyen magas költségek árán tartható fenn. Az “A” besorolás elérése napjainkban még szinte lehetetlennek mondható.

A besorolási kategóriák akár több fokozattal is könnyedén javíthatóak lakások esetén. A ház alapterületének és további tágas külterületi kiterjedésének köszönhetően a világítástechnikai modernizáció sokkal többet hozhat a házba, mint amennyibe összességében kerül.

világítás,lámpa,led,otthon,modernizálás,ingatlan,ledenvilagitasod
Forrás: ledenvilagitasod.hu
Hogyan növeljük ingatlanunk értékét modern világítás megoldással?

Környezettudatosság

Ennek jegyében az otthonunk teljes területén vessük be a LED technológia használatát. Energiatakarékosság és környezetvédelem szempontjából is ez a legjobb választás. Ezen világítások élettartama jóval hosszabb, mint a hagyományos fémszálas megoldások.

Az ingatlanok értéknövelése családi házak esetében a legjobban kihasználható a világítástechnikai megoldásoknak köszönhetően. Ezzel egyébként is két legyet ütünk egy csapásra. Megnő ingatlanunk piaci értéke, és a modern világítás eredményeképp kellemesebb lesz a szabadban töltött időnk.

Modernizáció

A kültéri világítás megoldások legtöbbje a fényük mellett egyéb funkciókkal is rendelkeznek. Az automatikus időkapcsoló az egyik ilyen. Ezt hivatalosan alkonykapcsolónak nevezik. A lámpák érzékelik a környezetet, és sötétedéskor automatikusan bekapcsolnak, majd napkeltekor kikapcsolnak.

A kültéri világítások a funkcionális és szükséges megoldások mellett az ingatlan megjelenését és ezzel esztétikai értékét is növelik a vásárlók szemében. A LED technológiának köszönhetően egyedülálló és kifejezetten impozáns élettér alakítható ki. Kérhetjük szakértő csapat segítségét is a tervezéshez, de akár magunk is megálmodhatjuk otthonunk, kertünk egyedi varázslatos fényeit. A választék óriási, határ a csillagos ég.

Megfizethető befektetés, amelynek szépségét azonnal, villanyszámlánkra gyakorolt pozitív hatását pedig a következő hónaptól érezhetjük. Befektetésünk az ingatlan eladásakor pedig többszörösen meg fog térülni.