Jön az első hivatalos Jóbarátok-szakácskönyv

jóbarátok,szakácskönyv Forrás: Getty Images
Állítólag Rachel hírhedt vaníliás-húsos trüffeljét is tartalmazza a Jóbarátok tévésorozat legfontosabb gasztropillanataiból készülő szakácskönyv.

Már 16 (tizenhat!) éve, hogy véget ért a Jóbarátok tévésorozat; ugyanakkor azóta felnőtt egy-két újabb rajongó generáció, akik nem szűnő lelkesedéssel pörgetik végig újra és újra az epizódokat például a Netflixen.

Nemrég hosszú évekig tartó spekulációkat követően a stáb bejelentette, hogy újra összeállnak az HBO Maxon egy különkiadás erejéig – bár a bemutatót a koronavírus-járvány miatt határozatlan időre elhalasztották.

Viszont addig is kárpótolnak minket egy újabb Jóbarátok-projekről szóló hírrel: ez pedig a hivatalos Jóbarátok-szakácskönyv!

A szakácskönyv állítólag 90 receptet tartalmaz majd előételektől a koktélreceptekig. A szerző Amanda Yee séf, és a tartalom a sorozat fontos gasztronómiai pillanataiból lesz rekonstruálva.

A receptgyűjteményben olyan klasszikusok is helyet kapnak majd, mint

  • Ross pulykahúsos szendvicse, ami miatt majdnem elvesztette az állását,
  • Phoebe nagymamájának keksze, ami Nestlé-kakaóporos tasakon szerepelt valójában,
  • és természetesen Rachel hírhedt vaníliás-húsos trüffelje, amit csak Joey volt képes jóízűen elfogyasztani.

A szakácskönyv szeptember 22-én lát majd napvilágot, amely egyúttal a sorozat 26. évfordulója is. Viszont már előrendelhető.

via insider.com

10 kedvenc romantikus filmünk a 90-es évekből: