Hírességek, akik kikérik maguknak a szépségnácizmust

Borítókép: Hírességek, akik kikérik maguknak a szépségnácizmust Forrás: Getty Images
A sztárok élete nem csak a csillogásról szól, bőven kapnak hideget-meleget. Pláne azok a nők, akiknek testük minden egyes porcikáját nagyító alatt figyelik a kritikusok.Vagyis minden híresség. Van mit tanulnunk tőlük!

Nem vagyunk tökéletesek, és ezzel semmi baj nincsen. A probléma ott kezdődik, amikor valaki annyira őszinte (értsd: pofátlan), hogy ezt szóvá is teszi. De míg mi maximum a közvetlen környezetünktől kapunk néhány őszinte (értsd: néha bántó) mondatot, addig a hírességeket a sajtóban és a közösségi oldalaikon folyamatosan ekézik. Egyszer túl kövérek, máskor túl soványak, egyszer túl sok filtert használnak, egyszer rémesen néznek ki, annyira természetesek. Szinte sosem felelnek meg az újságíróknak, na meg a közösségi média trolljainak.

Vannak, akiket ez teljesen kiborít, mások magasról tesznek ezekre a kéretlen megjegyzésekre, és megint mások büszkén vállalják testüket, és arra biztatják a nőket, hogy csakis maguknak akarjanak megfelelni, hogy érezzék jól magukat a bőrükben, és hogy legyenek egészségesek, hiszen ez a fontos, nem pedig a ruhaméret.

Következzen most 5 híres nő, akik szerint a szépség minden formában és méretben megtalálható, és akik remek példák lehetnek mindannyiunk számára.