Híres emberek, akik óriási korkülönbséggel házasodtak

sztárok,hírességek,házasság,korkülönbség,hollywood Forrás: pinterest
A szerelem nem válogat. Van, hogy olyan elsöprő, hogy sem státusz, sem nemzetiség, sem az illető neme vagy akár kora nem számít. De miért is kéne hogy számítson? Mindenki azzal az illetővel legyen boldog, akivel csak szeretne, és erre a legjobb példák a most következő sztárok.

George és Amal Clooney között például 17 év korkülönbség van, pontosan annyi, mint Heidi Klum és Tom Kaulitz, a Tokio Hotel gitárosa között. A pár még 2018-ban ismerkedett meg egymással. Az akkor 45 éves modell így nyilatkozott kapcsolatukról az InStyle magazinnak:

A barátom sok évvel fiatalabb, mint én, és sokan megkérdőjelezik a kapcsolatunkat. Ez az egyetlen alkalom, amikor úgy tűnik, hogy az életkorom tényleg fontos lehet. Máskor nem igazán gondolok rá. Csak boldog életet szeretnék élni anélkül, hogy túlságosan aggódnom kellene amiatt, amit az emberek gondolnak rólam, mert az aggódás még több ráncot okoz.
Heidi Klum

A pár 2019 februárjában kelt egybe és azóta is boldogan élnek együtt, ahogyan a most következő hírességek, a még ennél is nagyobb korkülönbségek ellenére is.

Forrás: msn.com