Higiénikus mindennapok

szappan,folyékonyszappan,higiénia Forrás: Unsplash/Matthew Tkocz
Sokan szappant használtak egész életükben, így nekik furcsa lehet a láz, amely napjainkban a folyékony szappan körül forog. Pedig ez a lelkesedés nem hiábavaló.

Bizonyíthatóan a szappanon könnyen megtelepedhetnek a baktériumok, így azt mennél több kéz használja, annál inkább fennáll a fertőzés veszélye. Kisebb családok esetében még mondhatjuk, hogy a szappan használta belefér. De üzleti, gazdasági és minden jellegű munkahelyi területen ez abszolút kerülendő. Helyette a higiénikusan használható adagolós folyékony szappanos megoldások használata az ajánlott.

Miért?

Vizsgálatok igazolják, hogy a tömbszappanokon a baktériumok könnyebben megtelepedhetnek. Amint az minél több kézen megy keresztül, annál nagyobb kockázatot vállalunk. Iskolai, óvodai csoportok, munkahelyi közösségek a legveszélyeztetettebb területek. Másrészt, ami a jövőnkre nézve abszolút fontos, azok a környezeti tényezők. A hagyományos szappan energiapazarló és környezetszennyező. Ezért földünk védelme érdekében használjon Ön is folyékony szappant a hagyományos tömbszappan helyett. Ennek köszönhetően a bőre is kevésbé fog kiszáradni, sőt ezek a megoldások sokkal gazdaságosabban használhatóak.

Hogyan?

A folyékony szappanok eltérő kiszerelési formákban és illatvilágban kaphatóak. Használatukkal a kézmosás egy kétlépcsős folyamat. Szappanozás közben a molekula megköti a kézen lévő szennyeződéseket és vele együtt a baktériumokat is. Öblítéskor pedig ezek együtt távoznak a kézről. A folyékony szappan költséghatékony megoldás. Használata esztétikus a mosdóban és egyéb rendszeres kézmosást igénylő helyiségekben egyaránt. A hagyományos szappannal ellentétben nem deformálódik, nem tapadnak meg benne nem odaillő dolgok, például hajszálak.

Melyiket?

A folyékony szappanok kínálatában is széles a választék. Ideális a szappan adagoló típusához és annak tartály méretéhez és adagolási módjához választani. Választáskor gondolja át az adott helyiség forgalmát, ahová telepíti, azért, hogy ne kelljen túl gyakran az utántöltögetésről gondoskodnia. A folyékony szappanok bőrbarát összetevőket tartalmaznak, kedvező áruk mellett a minőségük sem kifogásolható. Ezek az úgynevezett három az egyben megoldások. Pénztárcabarát, bőrbarát, sőt még környezetbarát is. Kifejezetten sűrű állaggal rendelkezik, így attól, hogy az a használaton kívül kicsöpög az adagolóból, nem kell tartania.

Nézzen körül a Profitakarítókboltja folyékony szappanjai között. A változatos illatvilágból kiválaszthatja az Ön kedvencét, amely azután a környezetében dolgozók favoritjává is válhat. Ennek eredményeképpen akár a kedvenc vezető titulust is megszerezheti. Mindemellett egyszerűen színvonalas megjelenést és higiénikusabban működő üzleti környezetet tudhat maga körül, amellyel mindenki elégedett lehet.