A Testről és lélekről vagy a szexuális felvilágosító app volt 2017 legsikeresebb magyar sztorija?

Borítókép: A Testről és lélekről vagy a szexuális felvilágosító app volt 2017 legsikeresebb magyar sztorija?
Te is segíthetsz dönteni, mert kihirdették a Highlights of Hungary 55 jelöltjét. Január 25-ig tart a közönségszavazás.

A Highlights of Hungary egy olyan, néhány éve alapított kezdeményezés, amely díjazni hivatott bármilyen magas színvonalon létrejött magyar projektet. Nincsenek kategóriák vagy műfajok, egyszerűen összegyűjtöttek 55 műalkotást, brandet vagy kávézót vagy egyéb vállalkozást, és most bárki szavazhat rájuk január 25-ig.

A legtöbb szavazatot kapott projekt február 1-jén veheti át a Highlights of Hungary díját a budapesti Katona József Színházban. Illetve idén lesz egy kuratóriumi díj is, merthogy a jelölések fölött egy tízfős kurátorcsapat bábáskodik, köztük olyan személyiségekkel, mint Szűcs Péter, az InStyle korábbi főszerkesztője vagy Horváth Dorka, a BOOKR Kids mesekönyv-applikáció alapítója, akivel itt olvashattok interjút.

A jelöltek között pedig olyan projekteket találunk, mint a Három Holló kávéház és közösségi tér, a Parno Graszt roma folkzenekar, a TÁP Színház Utas és holdvilág című előadása, a Vigyél Haza Alapítvány virtuális kutyaétlapja, a Yelon szexedukációs appja vagy a Testről és lélekről című film. A highlightsofhungary.hu oldalon találjátok a teljes listát és oitt tudtok szavazni is rájuk.