Egészséges megoldás oroszlánszag ellen a házi készítésű vegán dezodor

Borítókép: Egészséges megoldás oroszlánszag ellen a házi készítésű vegán dezodor
A dezodor fontos része a napi rutinunknak. De gondolkodtál már azon, hogy a bolti helyett természetes házi dezodort használj?

Mi szeretjük a házi szépségápolási szereket, így kipróbáltuk már a házi kókuszolajos sminklemosót, a házilag készített sminklemosó korongokat, diy bőrradírt, ajakápolót, sőt még zabpelyhes kencéket is készítettünk korábban, amik a száraz bőr igazi megmentői. Most annak jártunk utána, milyen házi alternatívák léteznek, alumíniumsó mentes, vegán dezodorokra, legyen az akár krémdezodor, folyékony vagy épp érzékeny bőrre szánt változat.

Az izzadásgátlók a testszag megakadályozására szolgálnak, és legtöbbször olyan káros anyagokat tartalmaznak, mint a már említett alumíniumsó. Ez az anyag megakadályozza, hogy a hónaljban található verejtékmirigyek működésbe lépjenek. Noha sok szakértő állítja, hogy nincs kapcsolat az alumíniumsó és a rák kialakulása között, egyes tanulmányok bebizonyították, hogy az ilyen típusú termékek megváltoztathatják a bőr ökoszisztémáját.

Mi azt tanácsoljuk, válts természetes dezodorra, ami ugyan valóban nem olyan erős, mint bolti társai, így naponta érdemes akár kétszer-háromszor is használni őket, de ez még mindig jobban megéri a fáradtságot, minthogy káros anyagokkal szennyezzük a testünket.

Bevallom: személy szerint, ha tudom, hogy stresszes, kemény napom lesz én is az izzadásgátlók mellett döntök, de minden más napon a természetes dezodorokat részesítem előnyben, így úgy érzem, teszek valamit az egészségem megőrzése érdekében. Ha te is hasonlóan érzel, mutatunk néhány házi dezodort, amit érdemes kipróbálnod!

Házi vegán dezodorokat, amelyek valóban működnek

Forrás: livekindly.co