Melyik anyuka vagy a Hatalmas kis hazugságokból? Teszteld magad

hatalmas kis hazugságok
Most kiderül, hogy Madeline (Reese Witherspoon) vagy Celeste (Nicole Kidman), esetleg egy egész másik karakterhez vagy-e hasonlatosabb.

A Hatalmas kis hazugságok az utóbbi idők egyik legnagyobb hatású sorozata azok közül, amelyek központjában női karakterek – mi több, anyák – állnak. Aki látta a brutális jeleneteket, amelyekben Celeste-tel (Nicole Kidman) erőszakoskodik a férje (Alexander Skarsgård), a féltékenységi drámákat Madeline (Reese Witherspoon) és Bonnie (Zoë Kravitz) között, az erős könyökkel rendelkező anyukák játszmáit és azt az elementáris erőt, amivel a hősnőink küzdeni tudnak egymásért, amikor végre összefognak, az leginkább azonnal elkötelezett rajongóvá válik. Most pedig elkezdődött a második évad benne egy újabb erős női karakterrel, Celeste anyósával, Mary Louise-szal – érdekesség, hogy szerepben tündöklő Meryl Streep eredeti keresztneve is ez. Meryl alakítását már egyetlen évad után is ünneplik a kritikusok, úgyhogy joggal sejthetjük, hogy innentől csak növekedni fog a drámai feszkó.

A főszereplőnők, Madeline, Celeste, Bonnie, Jane (Shailene Woodley), Renata (Laura Dern) és Mary Louise mind-mind jól körülírható, egyéni karakterrel rendelkezik. Van köztük szilaj és kedves, laza és merev, nyílt és zárkózott természetű, és persze mindegyikük más-más elvek szerint nevelik a gyereküket. Az alábbi tesztben felmérheted, hogy melyikükhöz hasonlítasz a legjobban, személyiségedet és anyai mivoltodat tekintve egyaránt: