6 bók, amit minden férfi szívesen hallana a kedvesétől

nő,férfi,pár,mosoly,szerelem,jókedv Forrás: Pexels
Elvárás, hogy a férfi bókoljon a nőnek, de vajon fordítva nem lenne ugyanekkora igény az elismerő szavakra? Dehogynem. Elmondjuk pontosan milyen bókokkal érdemes elhalmozni a férfiakat.

Teljesen jogos: még mindig nem beszélünk eleget arról, hogy a férfiaknak is legalább olyan fontos a dicséret és az elismerés, mint a nőknek. Bármi legyen is az oka, a nők jóval több bókot söpörhetnek be a küllemükért és a vonzerejükért. Hogy csak egyetlen példát említsek: kapásból vagy tíz dal beugrik, amely arról szól, hogy milyen csodálatosak a nők (kívül-belül egyaránt) – ellenben férfiakról csak hosszas fejtörés után tudok néhány hasonlót felidézni.

Így hát minden további szószaporítás helyett álljon itt hat fajta bók, amit a férfiak szíves-örömest hallanának gyakrabban.

Összegzés

Egyénfüggő, hogy ki mire reagál jobban a fentiek közül. Próbálj ki egy párat, és figyeld a kiváltott hatást.

És még mielőtt a kommentszekciót elárasztják az olyan hozzászólások, mint például „Miért kell egyfolytában a férfiak hiúságát legyezgetni?” vagy „Annak, aki kellő önbizalommal rendelkezik, semmi szüksége külső elismerésre!”, leszögezném, hogy ez a cikk csak egy javaslat, egy lehetőség a sok közül arra, hogy segítsen az embereknek mélyebben megélni a szerelmi kapcsolatot. Nemtől függetlenül mindenki szereti hallani az őszinte dicséretet, és a felsorolt bókok többsége nőknél is elsüthető.