Neked van otthon Apa-füzeted? - így néz ki egy hasznos kiadvány apáknak

Borítókép: Neked van otthon Apa-füzeted? - így néz ki egy hasznos kiadvány apáknak Forrás: apa-fuzet.hu
Ha még nem jutott el hozzád, mutatjuk hol tudod elolvasni!

Feleségemmel az első kisbabánkat várjuk és a héten első ízben látogatott meg bennünket a védőnő, hogy kiállítsa a várandós kiskönyvet és ellásson minket jó tanácsokkal, valamint hogy válaszoljon a felmerülő kérdéseinkre. Nagy meglepetésemre egy ajándék kiadvánnyal érkezett, ami egy kis füzetecske és kimondottan apáknak szól.

A kedves kis iromány rengeteg hasznos információt mond el nekünk, leendő apukáknak és ami még jobb, van második része is, ami a baba születése utáni időszakra készít fel. A füzet "A Három Királyfi, Három Királylány" mozgalom kiadványa, szerzői pedig két pszichológus, -Andrek Andrea és Léder László-, akik maguk is gyakorló szülők, ily módon pedig kiváltképp hitelesen osztják meg tapasztalataikat az olvasóval.

Forrás: apafuzet.hu
A második rész is sok érdekes témát dolgoz fel.

Céljuk, hogy a szülői örömök elé néző olvasóknak válaszokat adjnak a bennük kavargó, megválaszolatlan kérdésekre, felkészítsék őket az előttük álló időszakra és eloszlassák kételyieket, esetleges félelmeiket.

Az első részben olyan témákkal is találkozhatsz, mint például: mire jó a tejfakasztó buli, vagy létezik-e apai ösztön, vagy hogy hogyan játszon egy apa az újszülött kisbabával.

A második kiadvány pedig olyan gondolatokkal foglalkozik, mint mondjuk a szex a baba születése után, vagy hogy tényleg azért sír-e a kicsi, hogy erősödjön a tüdeje.

Ha még nem kaptál ilyen kiadványt, az internetről ingyen is le tudod tölteni innen: Apa-füzet I. és Apa-füzet II.

Még több érdekességért pedig látogass el "A Három Királyfi, Három Királylány" mozgalom weboldalára.