Harry Potter sebhelye nem is villámot ábrázol? Őrületes dolgot vett észre egy rajongó

harry potter Forrás: pinterest.com
A legújabb Harry Potter-teória lázban tartja a világot, és sokak szerint még maga J. K. Rowling sem vette észre ezt a részletet!

Ha azt mondjuk, hogy Harry Potter, neked is Daniel Redcliffe jut eszedbe, kör alakú szemüveggel és egy villám alakú sebbel a homlokán? Ezzel valószínűleg az emberek többsége így van, hiszen mindez a karakter védjegyévé vált, és el sem tudnánk képzelni őt másmilyen kinézettel. Azonban könnyen lehet, hogy minden, amit eddig a Voldemort által okozott sebhelyről tudtál, nem felel meg a valóságnak.

A napokban ugyanis mindenki arról a felfedezésről beszél, amit egy rajongó tett Harry Potterrel kapcsolatban. A fiú már a sztori legelején megmutatja a villám alakú sebet a homlokán; de mi van, ha ez nem is egy villám akar lenni? A Twitteren beszélt erről az egyik rajongó, aki szerint ez sokkal inkább az Avada Kedavra gyilkos átok kézmozdulata. Ebben pedig még lehet is valami, ha Voldemort tényleg ezt az igét használta Harry szülei ellen.

A Twitterre még egy képernyőfotót is feltöltött, amiben megmutatja, hogy milyen mozdulattal kell elmutogatni a varázsigét.

A megállapítással kapcsolatban nagyon sokan kommenteltek: volt, aki leírta, hogy bár nem nagy Harry Potter rajongó, ez a hír még őt is meglepte, és olyan is, aki szerint maga J.K. Rowling sem számított erre az összefüggésre. Ezzel szemben egyesek szerint ez elég egyértelmű volt, míg mások úgy vélik, a sebhely egyszerre villám és az Avada Kedavra mozdulata is. J. K. Rowling ugyan még nem kommentelt a dologgal kapcsolatban, de az írónő előszeretettel reagál a rajongói teóriákra, így valószínűleg hamarosan erre is válaszolni fog.

Szerinted mit ábrázol Harry Potter sebhelye? Írd meg nekünk kommentben!