3 ismert magyar nő, gyönyörű ősz hajjal

Borítókép: 3 ismert magyar nő, gyönyörű ősz hajjal Forrás: Getty Images
Az ősz haj ma már nem ciki, nem tabu és még csak nem is feltétlen öregít. Elnézve ezeket az ismert magyar nőket, akik büszkén viselik ezüstös hajkoronájukat, lehet, hogy neked is egy életre elmegy a kedved a hajfestéstől.

Egyre többen vállalják föl, életkortól függetlenül. Sőt mi több, sokan már a lenövesztés folyamatából sem csinálnak titkot és a közösségi felületeiken dokumentálják az átalakulásukat; még a legelőnyösebb átmeneti időszakokat is bevállalva; „ország-világ” előtt. Így tett például a híres magyar iparművész, üvegékszer készítő; Panyi Zsuzsi is, aki 2018-ban hagyott fel a hajfestéssel, a változásról pedig blogján is beszámolt. „

Tudtam azonban, hogy a folyamat egyáltalán nem lesz egy fáklyás menet, mert a félig lenőtt, fele ősz, fele festett állapot minden, csak szépnek nem mondható” – fogalmazott.

Galériánkban nézegess olyan, ismert magyar hírességeket, akik – Panyi Zsuzsihoz hasonlóan - büszkén viselik ősz(ülő) hajkoronájukat. Őket elnézve lehet, hogy neked is egy életre elmegy a kedved a hajfestéstől.

3 ismert magyar nő, aki bevállalta az ősz hajat és nem bánta meg