Ha lepisiled a svéd IKEA hirdetését és elszíneződik a terhességi teszt, olcsóbban vehetsz babaágyat

Borítókép: Ha lepisiled a svéd IKEA hirdetését és elszíneződik a terhességi teszt, olcsóbban vehetsz babaágyat Forrás: adweek.com
Elképesztő akciót eszelt ki a svédországi IKEA! Neked tetszene?

Rögtön a rossz hírrel kezdjük: sajnos NEM nálunk fut ez a furfangos akció!

Mindenesetre annyira találónak érezzük, hogy muszáj tudósítanunk róla. A lakberendezési óriás svédországi vállalata hirdette meg nemrég ezt az akciót.

Az egyik legnagyobb példányszámban fogyó svéd női magazinban, az Ameliában helyeztek el egyoldalas hirdetést a babaágyakról, és a reklám része egy terhességi tesztcsík is. A folyamat roppant egyszerű: valamilyen módon rácsurgatod a vizeletet a csíkra és – a hagyományos terhességi tesztekhez hasonlóan – vársz egy kicsit az eredményre. Ha terhes vagy, az oldalon található babágy ára alatt megjelenik a pirossal jelzett akciós ár is. Ezután már csak ki kell tépned az oldalt, magaddal vinni azt, no meg az Ikea Family-kártyádat és megkapod a kedvezményt a vágyott kiságyra.

Forrás: youtube.com

Nekünk roppant mód tetszik ez a kezdeményezés – még ha picit furának is tűnik elsőre, hiszen nemcsak jókora kedvezményhez juthatnak így a svéd szülők, hanem vehetjük úgy is, hogy kaptak ajándékba egy terhességi tesztet A következő videó bemutatja, hogyan is működik a dolog, nézzétek meg és írjátok meg kommentben, hogy ti örülnétek-e egy ilyen akciónak!