Ennél cukibb ma nem lesz: nézd meg György herceg saját kezével írt levelét a Mikulásnak!

Borítókép: Ennél cukibb ma nem lesz: nézd meg György herceg saját kezével írt levelét a Mikulásnak! Forrás: Getty Images
Igen jó kisfiú volt idén György - legalábbis ő így véli!

Vilmos és György herceg Finnországban jártak, ahol a Télapóval is találkoztak, így első kézből adhatták át a 4 éves fiú neki szánt levelét. A levélen szerepel, hogy „jó” volt, és az is, hogy egy rendőrautót szeretne kapni. Természetesen az aláírásával hitelesítette a levelet.

Íme a levél:

Természetesen a kis György számára óriási dolog, hogy találkozhatott a Télapóval, de az apukája is nagyon örült az eseménynek:

Annyira aranyos, hogy be sem tudunk telni vele!

Nemrég György egyébként egy szuper feladatot kapott, ugyanis színészkedni fog! Azt eddig is tudtuk, hogy György herceg rajong a Sam, a tűzoltó című meséért, most pedig állítólag a kis herceg is szerepet kapott a mese 30. születésnapja alkalmából készülő részben. Ennek a címe A Herceg Pontypandy-ben lesz, és arról fog szólni, hogy a kis György meglátogatja Sam, a tűzoltó szülővárosát, Pontypandy-t, ahol a helikopterrel való repülésre is sor kerül majd. Hát ez biztosan nagyon édes lesz majd, az tuti!