György herceg aranyos beceneveket talált ki a királyi család tagjainak

György herceg,királyi család,becenév Forrás: getty images
Azt tudjuk, hogy a legtöbb családban vicces, vagy éppen aranyos becenevekkel illetik egymást a rokonok. Nincs ez másképp a királyi családban sem.

A királyi családban nagy hagyománya van a becézésnek - Fülöp herceg például "Cabbage"-nek, vagyis "Káposztának" hívja II. Erzsébet királynőt, ami elég mókás. Azt nem tudni, miért pont ezt választotta, sokak szerint franciául nagyon kedves megszólításnak számít "az én kicsi káposztám", innen eredhet a vicces név.

A prímet viszont biztos, hogy György herceg viszi, ugyanis elképesztő beceneveket aggatott testvéreivel a királyi család tagjaira. Még saját magának is kitalált egyet!

Károly herceget például "Wales papa"-ként emlegeti, dédnagymamáját pedig "Gan Gan"-nek hívja. Meghan hercegnének is adott egy szuper becenevet (bár ebben Károly herceg is a segítségére volt), ami nem más, mint a "Tungsten" (volfrám) - vagyis ez azt jelentheti, hogy a szemükben a hercegné olyan kemény, mint a fém. Károly herceg feleségét, Camillát pedig "Gaga"-ként szokták szólítani az unokák.

Nézd meg, magának milyen nevet talált ki György herceg: