Gyógyír a sebekre: kórházakat támogat az Oriflame

Gyógyír a sebekre: kórházakat támogat az Oriflame

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

N

Nagyon sokan, nagyon sokféleképpen vették ki a részüket a koronavírus elleni küzdelemből, a frontot azonban az egészségügyi dolgozók tartották. Az Oriflame közel 10 millió forint értékben 5 ezer szappannal, testápolóval, arckrémmel és tusolókrémmel köszönte meg önzetlen és kitartó munkájukat. Dr. Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház, Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa szerint a mostanihoz hasonló összefogásra korábban még nem volt példa.

Sok más, felelősen gondolkodó márkához hasonlóan az Oriflame is mindent megtett azért, hogy a járvány alatt is megfelelő körülményeket biztosítson a munkatársainak, és a vásárlók is biztonságosan kaphassák kézhez megrendelt termékeiket. A svéd márka csapata azonban úgy gondolta, ennél többet is tehetnének, ezért elhatározták: június első hetében 5 ezer szépségápolási terméket osztanak szét a hazai orvosok, nővérek, asszisztensek és ápolók között – csaknem 10 millió forint értékben. „A veszély enyhülésével kötelességünknek éreztük, hogy köszönetet mondjunk az egészségügyi dolgozóknak fáradhatatlan és odaadó munkájukért" – mondta Kardics Beáta, az Oriflame Magyarország marketingvezetője.

Az arckrémet, szappant, balzsamot, testápolót és tusolókrémet tartalmazó csomagokat azok a budapesti intézmények kapták, melyeket a járvány a legintenzívebben érintett: a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézete, az Észak-Közép-budai Centrum Új Szent János Kórház és Szakrendelője, valamint az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet. A szeretetcsomagokba olyan, organikus forrásból származó higiéniás termékeket válogattak, amelyeket az Oriflame kifejezetten a túlságosan igénybe vett bőr ápolására, táplálására fejlesztett ki. Használatukkal az egészségügyi dolgozók is visszakaphatnak valamennyit abból a törődésből, amit mindannyiunknak adtak.

Pontosan erről, a felelősségteljes gondolkodásról és gondoskodásról szól az Oriflame, amit a svéd márka több mint 50 éve képvisel. „Mi az Oriflame-nél a kezdetektől fogva hiszünk a közösség erejében. Abban, hogy együtt nemcsak saját magunkon segíthetünk, de egymás életét is szebbé varázsolhatjuk. Az egészségügyi dolgozók pedig éppen ezt tették. Hálásak vagyunk érte" – fogalmazott Kardics Beáta.

Az összefogást emelte ki Dr. Szlávik János is, amikor a kórház dolgozói nevében átvette a cég csomagjait. A járvány kirobbanása óta olyan mértékű szeretetben van részük, amelyre egyáltalán nem számítottak. „Minket dolgozókat is megvisel a járvány mind fizikailag, mind szellemileg, mind pedig lelkileg. A pandémia kezdete óta azonban korábban soha nem tapasztalt figyelmet és támogatást kapunk az emberektől: pénzbeli adományok, szakmai eszközök, meleg- és hidegétel csomagok, virágok, kozmetikai szerek és a legkülönbözőbb felajánlások érkeznek felénk. Rendkívül sokat jelent számunkra, hogy a megfeszített munkatempó és a túlórák közepette mégis érezzük, hogy nem egyedül küzdünk meg a járvánnyal, hanem rengetegen támogatják és segítik a munkánkat, segítenek embernek maradni" – mondta Dr. Szlávik János.

A képen balról: Dr. Kiss-Dala Noémi, Dr. Szlávik János, Kardics Beáta
A képen balról: Dr. Kiss-Dala Noémi, Dr. Szlávik János, Kardics Beáta

A kórházak a járvány ideje alatt még nagyobb hangsúlyt fektettek a higiéniás előírások betartására. Védőfelszerelések tetőtől talpig, naponta többször cserélve, szigorú beöltözési szabályok és a korábbinál is alaposabb kézfertőtlenítés jellemezte a mindennapjaikat. „Ezúton is köszönjük szépen a termékfelajánlást, amelynek nagy hasznát fogjuk venni a mindennapi életünk és munkánk során, hiszen a járvány elleni védekezés a személyes higiéniánál kezdődik" – hangsúlyozta Dr. Kiss-Dala Noémi, a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető helyettese.

Tovább olvasok
Kép
Hat éve hunyt el Robin Williams – 6 fotó, amivel a nagyszívű színészre emlékezünk

Nem számít, hogy a Jumanjiból ismered, a Jó reggelt, Vietnámmal lopta be magát a szívedbe, vagy a Holt költők társasága szerettette meg veled. Abban megegyezhetünk, hogy Robin Williams az utóbbi évtizedek egyik legmeghatározóbb színésze és komikusa volt. Hat évvel ezelőtt, a depresszióval folytatott hosszú küzdelme után, saját kezével vetett véget életének – ma rá emlékezünk.

Kép
11 pontban összefoglallható a valaha írt összes önsegítő könyv

Ha már több önsegítő könyvbe beleolvastál, feltűnhetett, hogy eléggé hasonlítanak egymáshoz. Ez nem véletlen! Cikkünkben összeszedtük azt a 11 tanácsot, amelyek szabad kombinációjából bármilyen önsegítő könyv előállítható.

Kép
Időszakos böjtölés Keto diétával kombinálva: hogy mi van?

Az utóbbi évek legelterjedtebb fogyókúrás módszerei között az élen jár a keto és az időszakos böjtölés, vagyis az intermittent fasting. Felmerül a kérdés, mi történik, ha a kettőt kombinálom - és egészséges -e egyáltalán ilyesmire vállalkozni?

Kép
Hogyan hullámzik a hangulat gyomorszűkítő műtét után?

Karcsúvá leszek a csőgyomor műtét segítségével, amin túlestem – miért vacak a kedvem mégis? Chips, csoki, sütemény – eddig ezt használtam, ha rossz volt a kedvem. És a dolog működött, hiszen mindegyik emeli a szerotoninszintet. Most viszont nem ehetek süteményt, nápolyit, mert a csőgyomor műtét utáni étkezés első heteiben még csak folyékony/pépes étrenden vagyok. Oké, a csoki beleférne a pépesbe, mert a szájban elolvad… De akkor is kibírom nélküle!

Kép
A legnagyobb felnőttfilm-szolgáltató a nőket is eljuttatná a csúcsra

Feltételezzük, hogy felébredtek reggel a pornóoldal igazgatóságában és rájöttek, hogy szép, szép ez a napi 115 millió oldalletöltés, de valami hiányzik.

Kép
Napi horoszkóp augusztus 10.: az Ikrek különleges sikerekre számíthatnak, a Nyilasok napját váratlan események határozzák meg

A hét első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

Kép
Híres nők, akik olcsó ruhában jelentek meg a kamerák előtt: és mégis túlragyogtak mindenkit

Ők elsősorban azt viselik, amiben jól érzik magukat, és szerintük ez nem jelent egyet a drága darabokkal!

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem