Sztárok, akik turnéznak az örökbefogadással, és akik diszkréten kezelik

celeb,sztár,örökbefogadás,gyerek,madonna,meg ryan,adoptálás Forrás: Pinterest
Szép dolog, ha valaki a saját gyerekei mellé árvákat is örökbefogad, de van aki kicsit nagyobb marketingeszközt lát ebben, míg mások csendben intézik az egészet, és sosem állnak ki az adoptált gyerekkel a világ elé.

Van olyan sztár, akinek nem lehetett saját gyereke, és ezért vállalta az örökbefogadást, de sokan vannak olyan hírességek is, akik több saját gyerekük mellé vállaltak még egy adoptált babát, vagy esetleg többet is. Ezeknek a gyereknek az élete biztosan könnyebb és boldogabb lett, de esetenként a szülők az imázsukat is építgetik a jótékonyságukkal.

Mia Farrow-val indult a sor, ő végül 11 (!) gyermeket adoptált, és örökbefogadási hullámot indított el a filmvilágban. A színésznő első házassága a híres énekessel, Frank Sinatrával nem sikerült jól. A férfi egy filmforgatás közepén, mindenki előtt vágta oda a válási papírokat Farrow-nak, mert úgy gondolta, a színésznő a karriert választotta helyette. Nem volt közös gyerekük. Miának mostanra 11 örökbefogadott és 4 saját gyereke van. Nézd meg a galériánkat!