Gozo szigetén biztonságosan nyaralhatsz

Borítókép: Gozo szigetén biztonságosan nyaralhatsz
A Máltai-szigetcsoport második legnagyobb szigete családdal és barátokkal töltött nyaraláshoz is ideális.

Autentikus nyaralás Máltán


Egy farmházban, palazzoban vagy régi villában megszállva nemcsak biztonságosabb, de sokkal eredetibb élmény az utazás. Számos módon ellátogathatunk Máltára, a Földközi-tenger rejtett gyöngyszemére, biztonságosan és kényelmesen, ami nagyon is fontos ezekben a bizonytalan időkben. Sőt, úgy is felfedezhetjük Máltát, Gozót és Comino szigetét, akár egy helyi. Az autentikusabb máltai élményhez bérelhetünk egy történelmi parasztházat Gozón vagy egy luxus palotát esetleg villát Máltán. Ha együtt utazunk barátainkkal, párunkkal vagy a családunkkal és szeretnénk elkerülni annak a kockázatát, hogy a szálláshelyen más vendégekkel osztozzunk, akkor ez egy tökéletes és egyedi megoldás. Ezek a privát szálláshelyek egyedülálló lehetőséget kínálnak arra is, hogy jobban elmerüljünk a helyi kultúrában és konyhaművészetben.

Rusztikus farmházak Gozon


Gozo máig megőrizte bájos eredetiségét. Ugyan kisebb, mint testvérszigete, Málta, de tele van gyönyörű strandokkal és öblökkel, világszínvonalú búvár merülőhelyekkel, történelmi látnivalókkal, ideértve Vittoriosa városát és az UNESCO világörökség részét képező Ggantija templomakat. Minden csupán egy rövid autóútra található. A „farmról az asztalra” konyha jellemző Gozóra, akkor is ha helyi piacon szerzünk be helyi specialitásokat és akkor is ha a számos környékbeli étterem kínálatát szeretnénk élvezni.

Gozón a parasztházak széles választéka megtalálható, a legtöbb modern felszereltséggel, saját medencével és lenyűgöző kilátással. További információ a Gozo farmházakról itt található.

Legyen saját séfed


Ezeket a farmház-konyhákat előzetesen fel lehet szerelni csodálatos friss helyi alapanyagokkal, vagy megkóstolhatjuk azokat az ínyenc ételeket, amelyeket egy helyi szakács készít, csak nekünk. A menük igazodnak az évszakokhoz, a rendelkezésre álló friss helyi alapanyagok és a séf elképzelései alapján. A Gozón elérhető privát séf szolgáltatásról pedig itt lehet tájékozódni.