Forrás: Getty Images
1/6
Válaszolj erre a kérdésre: hogyan képzeled el az ideális ébredést?

Hogy egyik pillanatról a másikra kipattansz az ágyból, jéghideg vizet fröcskölsz magadra, csinálsz néhány fekvőtámaszt, felhajtasz egy eszpresszót, feldobsz egy laza sminket és már mész is a dolgodra? Ehelyett 40 percet szundikálsz az ágyban, és ilyenkor persze mindig kapkodás lesz a vége? Nos, lehet, hogy egyszerűen nem neked való, hogy kipattanj az ágyból, ezért fenntartható kompromisszumot kell kötnöd magaddal. Például engedj meg magadnak 10 perc lustálkodást az ágyban, azzal a feltétellel, hogy ilyenkor már nem alszol, hanem felülsz az ágyban, nyújtózkodsz, olvasgatsz, vakargatod a kutyád fülét, meditálsz, elképzeled, hogy mi a napod legfontosabb célja. Vezess be egy reggeli rituálét, amivel bemelegíted magad a napra, és így nem kell visszaaludnod, vagyis újra és újra átállítani az agyadat álom-, majd ébrenléti üzemmódra. Ellenkezőleg, egy sor élvezetes tevékenységgel kezdheted a napot (akár mindig mással, amihez kedved van), és máris sokkal könnyebben fogod kinyitni a szemed reggel.

Neked ajánlott cikkek
Amikor az élet egy lombikban kezdődik

A legcsodálatosabb dolog az életben új életet a világra hozni. Sajnos vannak, akiknek a gyermekáldás természetes úton nem adatik meg, így a legtöbben a mesterséges megtermékenyítéshez folyamodnak azért, hogy ezt a csodát átélhessék.

Színészek, akik drasztikusan megváltoztak egy szerep kedvéért

Egy színésznek gyakran olyasmit kell tennie egy szerepért, amihez egyébként semmi kedve. A színpadi csókok, a veszélyes helyzetek és a kényelmetlen jelenetek is a munkájuk részét képezi. És olyan is van, hogy a testüket kell megváltoztatniuk egy-egy szerep kedvéért.

A tökéletes és egyszerű otthoni pedikűr tíz lépésben

Csak mert nincs pénzed pedikűrösre, ne foszd meg a lábfejedet a kényeztetéstől!

Kamaszfiút nevelni sose lesz könnyű, hát még elvált anyaként

Ő a kamaszkor küszöbén, én a változókor elején. Félszavakból is félreértjük egymást. Érzelmi világunk ellentétesen hullámzik, mint apály és dagály. Ha nem ő hördül fel valamin, akkor én. Ha ő fázik, nekem melegem van. Ha én mennék, ő el sem indulna. Mégis, még így is kibírjuk és szeretjük egymást.

Random fotók a régi szép időkből, de egytől egyig olyan, hogy besza, behu

Ezek a képek a történelmünk olyan bugyraiba nyernek betekintést, amikről eddig fogalmunk sem volt!

A társasjáték jótékony hatása a gyerekek fejlődésére

A társasjáték többféle szempontból is pozitív hatást gyakorol a gyermekek fejlődésére. Egyrészt maga a játék típusa is serkentőleg képes hatni az agyműködésre, másrészt a szülőkkel és családtagokkal töltött közös idő egyfajta plusz örömforrást is jelent.

Straight edge: híres emberek, akiknek nem kellenek a drogok

Egy világsztár fényűző partyjára bárki szívesen benézne. Az ilyen bulikon mindenki jól érzi magát és az emberek gyakran nem csak alkoholt fogyasztanak. De vannak olyan híres emberek, akik nem isznak alkoholt, nem használnak drogokat és nem dohányoznak. Egyszóval a straight edge életmódot választották.

Pattanj ki az ágyból 60 másodperc alatt: hat tipp

Most kiderül, hogyan felejtheted el a szundigombot.
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Nem kell választanod! Két kedvenc magazinodat most egy áráért kapod meg. Fél év (5 lapszám) Éva + ajándék fél év (5 lapszám) InStyle 7950 Ft helyett 3180 Ft

Csak 3180 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem