Forrás: Wikipedia
1/4
Beyoncé

Az előzmények:Beyoncé és a rapper Jay-Z 2008-ban házasodott össze titokban, és sokáig elkerülték őket a botrányok. Egészen 2014-ig álompárnak tűntek.

Robban a bomba: Kiszivárgott egy térfigyelő kamera felvétele, amelyen Beyoncé testvére, Solange egy liftben nekitámad Jay-Z-nek. Ekkor kapott szárnyra a pletyka, miszerint a rapper megcsalta világhírű feleségét, mégpedig egy Rachel Roy nevű nővel. Később Jay-Z több interjúban is elismerte, hogy valóban így történt.

Mi lett aztán? Beyoncé és Jay-Z tulajdonképpen művészetterápiát alkalmaztak. Ebben az időszakban született Beyoncé Lemonade című albuma, amely nagyon ütős lett, és többek között olyan témákat érint benne, mint a feminizmus, a rasszizmus, de az énekesnő arra is utalt, hogy a házassága az utóbbi időben nem volt éppen felhőtlen. Sőt, konkrétan emleget egy nőt “Becky, a széphajú” néven. Jay-Z pedig ekkortájt készítette 4:44 című albumát, amelyen szintén néven nevezi Beckyt: “El fogok b*szni egy jó dolgot, ha hagyod / Hagyj, Becky”. A házaspár fájdalmas időszakon ment keresztül, de szembenéztek a helyzettel. Ahogyan Jay-Z egy interjúban fogalmazott: “a legjobb módja annak, hogy átvészelj egy hurrikánt, ha bent ülsz a közepében”. Nos, Beyoncé és Jay-Z beült a hurrikán közepébe, sokat beszélgetett, terápiára járt, és ha hihetünk a szemünknek, erősebbek együtt, mint valaha.
Neked ajánlott cikkek
Kép
Akkor most tárgyiasítom a férfitestet!

Amikor illusztrációkat keresek egy cikkekhez vagy poszthoz, nagyon igyekszem, hogy legalább én a Szexsulin, ne tárgyiasítsam a nők testét, és ha kikerül egy meztelen ember fotója, annak legyen értelme, ne csupán annyi, hogy majd a “mellekkel begyűjtöm a lájkokat”.

Kép
Sose akartam szerető lenni, mégis így történt

Miért játszik az ember szeretősdit? Unalomból? Elhanyagoltságból? Kaland- vagy bizonyítási vágyból? Rózsa még nem jött rá. Egyszer csak belecsúszott, mint Pilátus a krédóba.

Kép
Van-e lejárati ideje a fehérneműnek?

Amikor gyors Google-keresést végeztem arról, hogy mennyi használat után érdemes kidobni egy fehérneműt és újat venni helyette, igen vegyes információkhoz jutottam. Volt, ahol fél évet, míg máshol egyet, vagy annál is többet írtak. Hogy mi az igazság?

Kép
Nézz az égre: itt a nyári hullócsillagzápor csúcsidőszaka

A hullócsillagzápor idén sem marad el: a következő három éjjel óránként akár száz hullócsillagot is láthatsz, ha kifekszel a nyári égbolt alá.

Kép
Hollywood extázisban ünnepli Kamala Harris alelnökjelöltségét

„Végre egy felállás, ami úgy néz ki, mint Amerika!” „Igazi örömkönnyek!” Ilyen tweetek záporoznak azután, hogy Joe Biden demokrata elnökjelölt bejelentette: egy fekete-indiai származású nőt, Kamala Harrist választott alelnökjelöltjének.

Kép
Köztünk élő óriások – 10 állat, amiről nem tudtad, hogy mennyire hatalmas

Hogyha azt hitted, hogy mindent tudsz az állatokról, mutatunk 10 képet, amin garantáltan meg fogsz lepődni! Nem is vesszük észre, de igazi óriások élnek közöttünk…

Kép
Rangos nemzetközi toplistára került az Utas és holdvilág

A több mint 80 évvel ezelőtt íródott sikerregény mellett a millenium generáció legizgalmasabb írónőjének tartott Sally Rooney szerelmes története is felkerült.

Kép
6 hazugság, amit biztosan te is mondtál már a gyerekednek

Lehet, hogy nem szép ezt így kimondani, de a legtöbb szülő bizony szokott hazudni a gyerekének. Ezek persze az esetek többégében egészen ártalmatlan hazugságok. Sokszor a gyerekeket próbálják megkímélni velük, máskor a szülő próbálja meg kihúzni magát egy-egy kényesebb kérdésből. De bárhogy is legyen, a szakértők szerint még a legapróbb füllentéseknek is lehetnek hosszú távú hatásai a gyerekek lelki fejlődésére.

Sztárok, akik nem váltak el

Te együtt maradnál a pároddal, ha kiderülne, hogy megcsalt? Egyáltalán: képes lennél higgadt maradni? És ha világszerte milliók követnék a történetet, legbensőbb magányügyeiden csámcsogva?
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem