Flow élmény Bükfürdőn

Borítókép: Flow élmény Bükfürdőn
Ismét vár rád a tavalyi évben nagy sikerrel debütált Flow nap Bükfürdőn! A Dunántúl legnagyobb fürdővárosa a slow travel elkötelezett híve, ezért nem meglepő, hogy a páratlan természeti adottságok mellett - mint az Alpokalja friss levegője, Európa egyik leggazdagabb ásványianyag-tartalmú gyógyvize - holisztikus programokkal is várja a lelassulni vágyó utazókat.

2015 -óta ünnepelhetjük a JÓGA világnapját, amikor az ENSZ elismerte annak "holisztikus szemléletét az egészség és a jólét területén", valamint, hogy a jóga gyakorlása, és minél szélesebb körben való terjesztése az egész világ számára hasznos. A joga ünnepéhez igazította FLOW programsorozatát Bükfürdő, a sokoldalú és barátságos kisváros is. Aki június 15-én szombaton ellátogat ide, igazi testi és lelki feltöltődésben lehet része.

A délelőtti programok helyszíne az árnyas fákkal körbevett nyugalom szigete: a Kneipp® és Nordic Walking Park. Itt az 510 méteren keresztül kacskaringózó mezítlábas, száraz taposópálya mellett most tradicionális hatha jógával, ayurvédikus reggeli falatokkal és meditációval indíthatjuk a napot. A program ideje alatt lélekszépítő mandalát is festhetünk.

Délután a 4 csillagos Hotel Piroskában folytatódik a FLOW programsorozat, ahol a kicsik is kipróbálhatják a gyermekek számára összeállított jóga gyakorlatokat.

Bővebb információ: visitbuk.hu

*A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják. A rendezvény a kültéri programjai kedvezőtlen időjárás esetén elmaradhatnak.