Ez a fiatal színésznő most látta elérkezettnek az időt, hogy elmondja: egész gyerekkorában szexuálisan molesztálták

Borítókép: Ez a fiatal színésznő most látta elérkezettnek az időt, hogy elmondja: egész gyerekkorában szexuálisan molesztálták Forrás: Getty Images
Úgy tűnik, kifogyhatatlan a gyomorforgató zaklatástörténetek tárháza.
Szexuálisan és fizikailag bántalmaztak, amióta az eszemet tudom, 14 éves koromig, amikor végre lett bátorságom magamra zárni az ajtót és várni. Egész éjszaka. Vártam, hogy valaki megint kihasználjon. Újra és újra vártam, hogy vége legyen és aztán egyszer csak vége lett. De nem mindenki olyan szerencsés, hogy élve kerüljön ki ebből. Kérem, hogy álljatok ki mindenki mellett, akit bántottak

Ezt írta Instagram-posztjában Bella Thorne színésznő, abból az alkalomból, hogy csatlakozott a #TimesUp kezdeményezéshez, amelynek során hollywoodi színésznők százai nyílt levélben álltak ki az amerikai mezőgazdasági munkásnők mellett, illetve az általuk elszenvedett zaklatások ellen.

A 20 éves Bella Thorne hatéves kora óta játszik filmekben, elmondása szerint azért kezdett gyerekszínészként dolgozni, hogy támogassa a családját. Édesanyja egyedül nevelte fel három nővérével együtt, miután kubai származású édesapja 2007-ben közlekedési baleset áldozata lett. Otthon spanyolul beszéltek, Thorne diszlexiásként nőtt fel és emiatt súlyos bullying áldozata is volt az iskolában.

Forrás: Getty Images

Thorne mindemellett olyan produkciókban vett részt, mint A narancsvidék című tévésorozat, amelyben Taylor Townsend karakterének (Autumn Reeser) gyerekkori énjét alakította, majd 2008-ban, 11 évesen felbukkant a My Own Worst Enemy című rövid életű tévésorozatban is Taylor Lautner és Christian Slater oldalán. A Disney Channel sorozata, a Shake It Up című táncos tévésorozat tette igazán ismertté. Thorne 2013-ban adta ki első popzenei albumát. Később még néhány Disney-filmben, illetve horrorban játszott, legutóbb pedig a Netflix adta ki két filmjét is.

Néhány héttel ezelőtt már volt egy még rövidebb „coming out”-ja, amikor egy twitterező a fotója láttán megjegyezte: „Mit csinált ezzel a lánnyal a Disney? Szerintem molesztálták”, amire a színésznő ezt válaszolta: „Igen, így volt. De hát nem a Disney a hunyó”.

Bella Thorne eddig nem nevezte meg a zaklatóját.

Kemény és felszabadító éven vagyunk túl. Nézzük, mi minden történt a nőkkel 2017-ben: