VIDEÓ: Ez a fiatal magyar színésznő kitette a Facebookra, ahogyan sír

Huzella Juli,sírás,videó,mindfulness Forrás: Huzella Júlia
Ilyen, amikor egy ember sír. Csak éppen a nagy többség többnyire nem veszi videóra és nem teszi közszemlére. Huzella Júlia színésznő megtette. Megkérdeztük, miért.

Könnyezzétek végig velünk ezt a videót (hanggal!), majd olvassátok el miniinterjúnkat Júliával- akit többek között az Alföldi-féle Chicago Roxie-jaként is láthattok.

Ma van a boldogság világnapja❗️❗️❗️😍 Nekem mi a boldogság❓Néha egy nevetés, egy napsütéses nap, örömet szerezni valakinek, vagy magamnak. ❤️ De néha az is boldogság, ha megélhetem, ami fáj, ami nehéz anélkül, hogy szégyellném. Boldog boldogság világnapját mindenkinek! Nektek mi a boldogság❓🌤 (HANGGAL) #igenmindenrendbenvan #nemnincssemmibaj #miérttenemszoktálsírni #jacsaknemrakodkiafacebookra #happy #happiness #mindfulness #boldogsag

Posted by Huzella Júlia on Wednesday, March 20, 2019
Elég abszurd a hétköznapokban a mindfulness-életre törekedni

Miért készítetted el ezt a videót?

Már négy videót készítettem, amik valamilyen módon kapcsolódnak a mindfulness szemlélethez – ráhúzva a saját életemre, iróniával kezelve a témát vagy magamat. Hiszen sokszor elég abszurd a hétköznapokban a mindfulness-életre törekedni. Szeretek nevetni magamon, ez az, ami hiányzik nekem az online jelenlétből a sok csücsörítés, tettetett boldogság és harmónia közepette.

Szeretek nevetni magamon, ez az, ami hiányzik nekem az online jelenlétből

Ebben a videóban elég nagy a kontraszt a szöveg és a kép között: próbálj nyugodt maradni akkor, amikor legszívesebben bömbölnél és nem tudod abbahagyni.

Amit látunk, az valódi sírás vagy megrendezett jelenet?

Valódi sírás. Volt egy nehezebb időszakom a közelmúltban és akkor arra gondoltam, hogy az elengedésről is szívesen beszélnék egy ilyen videóban.

Valaki megkérdezte egy kommentben: ha egy színésznő sír, meg sem kérdezik, miért?

Ez inkább csak vicc, költői kérdés volt. Persze, hogy megkérdezik! Nyilván más helyzet, hogy ezt kiteszem a kirakatba, ezzel elemelve a hétköznapi énemtől. Azért hashtag-eltem tele (#igenmindenrendbenvan #nemnincssemmibaj #miérttenemszoktálsírni #jacsaknemrakodkiafacebookra) a megjelenéseket, mert attól tartottam, jönnek majd az aggódó üzenetek, telefonok. Jött is pár. De azt senki nem kérdezte meg, miért sírtam a videó elkészítése alatt. Nem is árulom el.

Sírós vagy egyébként?

Amióta gyerekeim vannak, sírósabb vagyok. Sokkal kevesebb is elég hozzá, akár pozitív, akár negatív értelemben.

Nézd meg ezt a galériát is: