VIDEÓ: Ez a fiatal magyar színésznő kitette a Facebookra, ahogyan sír

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

I

Ilyen, amikor egy ember sír. Csak éppen a nagy többség többnyire nem veszi videóra és nem teszi közszemlére. Huzella Júlia színésznő megtette. Megkérdeztük, miért.

Könnyezzétek végig velünk ezt a videót (hanggal!), majd olvassátok el miniinterjúnkat Júliával- akit többek között az Alföldi-féle Chicago Roxie-jaként is láthattok.

Elég abszurd a hétköznapokban a mindfulness-életre törekedni

Miért készítetted el ezt a videót?

Már négy videót készítettem, amik valamilyen módon kapcsolódnak a mindfulness szemlélethez – ráhúzva a saját életemre, iróniával kezelve a témát vagy magamat. Hiszen sokszor elég abszurd a hétköznapokban a mindfulness-életre törekedni. Szeretek nevetni magamon, ez az, ami hiányzik nekem az online jelenlétből a sok csücsörítés, tettetett boldogság és harmónia közepette.

Szeretek nevetni magamon, ez az, ami hiányzik nekem az online jelenlétből

Ebben a videóban elég nagy a kontraszt a szöveg és a kép között: próbálj nyugodt maradni akkor, amikor legszívesebben bömbölnél és nem tudod abbahagyni.

Amit látunk, az valódi sírás vagy megrendezett jelenet?

Valódi sírás. Volt egy nehezebb időszakom a közelmúltban és akkor arra gondoltam, hogy az elengedésről is szívesen beszélnék egy ilyen videóban.

Valaki megkérdezte egy kommentben: ha egy színésznő sír, meg sem kérdezik, miért?

Ez inkább csak vicc, költői kérdés volt. Persze, hogy megkérdezik! Nyilván más helyzet, hogy ezt kiteszem a kirakatba, ezzel elemelve a hétköznapi énemtől. Azért hashtag-eltem tele (#igenmindenrendbenvan #nemnincssemmibaj #miérttenemszoktálsírni #jacsaknemrakodkiafacebookra) a megjelenéseket, mert attól tartottam, jönnek majd az aggódó üzenetek, telefonok. Jött is pár. De azt senki nem kérdezte meg, miért sírtam a videó elkészítése alatt. Nem is árulom el.

Sírós vagy egyébként?

Amióta gyerekeim vannak, sírósabb vagyok. Sokkal kevesebb is elég hozzá, akár pozitív, akár negatív értelemben.


Nézd meg ezt a galériát is:

Nézd meg a galériánkat> 15 kép
Lassulj le és kezdj el élni! 15 könnyű slow living tipp
Tovább olvasok
Melania Trump legtöbbet vitatott outfitjei

Nem szeretnék beállni a Melaniát keményen kritizálók sorába, de úgy gondolom, annyira sokszor választott nem helyénvaló öltözetet First Ladyként, hogy készítenem kellett ezekről egy összeállítást.

Minden, amit egy rossz kapcsolatban tanultam a jó kapcsolatról

A szerelem sosem elég. Nem elég hozzá, hogy boldogok legyünk. És ezt az igazságot kapcsolataink során tapasztaljuk meg.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

5 lapszám 3475 Ft helyett 2075 Ft-ért, lapszámonként 695 Ft helyett 415 Ft-ért

Csak 2075 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem