Csókmágnes nyári rúzsok

Borítókép: Csókmágnes nyári rúzsok
Nyári hőségben és strandolás közben sem szeretnél lemondani a csábító szájfényekről, rúzsokról? Megmutatjuk a legjobb fényvédős termékeket!

Ez a cikk az instyle.hu oldalon jelent meg először.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy milyen fontos a napvédelem, hajra, testre, arcra is rengeteg termék közül választhatunk, azonban a szájápolók terén csak most kezd el nőni a választék, rúzsokból és szájfényekből pedig még mindig nehezen találunk olyat, ami ápol, véd és esetleg még tartós is. Ez utóbbi is szempont, hiszen, ha kimegyünk a strandra kirúzsozott ajkakkal, szeretnénk, ha a sminkünk órákig vibráló és ápolt hatást keltene – a beachen is.

Best of...

A következő rúzsok, nemcsak szuper színt adnak az ajkaidnak, hanem lelassítják az öregedést, a száj körüli ráncok kialakulását is. A fényvédőanyagok mellett antioxidánsokkal (vitaminokkal, ásványi anyagokkal) tesznek azért, hogy minél később jelenjenek meg az apró ráncok a szájon vagy közvetlenül mellette. A hidratálás és a csodás árnyalatok pedig csak a plusz, amitől még jobban érezheted magad a parton!

Szerelkezz fel!

A naptejen és a fényvédős rúzson kívül még egy dologot ne hagyj otthon, ha nyáron fesztiválozol, strandra mész vagy a lehető legnagyobb kánikulában várost néznél. Ne felejtsd el, egy fincsi testpermet mindig felfrissít!

Vannak még olyan szépségtermékek, amelyek nem hiányozhatnak idén nyáron a neszesszeredből. Ez is pont egy ilyen darab: