A méhpempő 12 kevésbé ismert hatása

méhpempő,hormonháztartás,immunrendszer,szépség,memória Forrás: mehpempo.guru
A méhpempő komplex összetételének köszönhetően számos esetben képes javítani a szervezet állapotán. Nagyon jó minőségű fehérje, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek alkotják, amelyek képesek a szervezetet hatékonyan támogatni. Súlyos mellékhatása nem ismert, azonban a szedés kezdetén előfordulhat, hogy erős tisztító hatásaként hasmenés jelentkezik.

12 hatás, amelyről nem tudott

  1. Memóriajavítás: a méhpempő képes feltölteni energiával az agysejteket, és azok öregedését lassítja, acetilkolin tartalma pedig az idegimpulzusok továbbítását serkenti. Segítségével javíthatóak az időskori elbutulás tünetei, az Alzheimer-kór hatása, mivel a központi idegrendszer degeneratív folyamatait lassítja.

  2. Bőrszépítő hatás: már az ókori Egyiptomban és Rómában is kozmetikumként alkalmazták a méhpempőt, használatával csökkennek a szervezetben lévő gyulladások, ezenkívül arcpakolás alapanyagaként is alkalmazható. Segítségével javítható az aknés, pattanásos, de még az ekcémás bőr állapota is.

  3. Fáradékonyság elleni küzdelemben segítség: a méhpempő alkalmas arra, hogy feltöltse a szervezetet jól hasznosuló nyomelemekkel és vitaminokkal, ezáltal hatékonyan leküzdhető a krónikus fáradékonyság.

  4. Érelmeszesedés megelőzése: a méhpempő alkalmazásával csökkenhet a vér triglicerid- és koleszterinszintje, ezzel pedig képes lehet megelőzni az érelmeszesedést.

  5. Hormonháztartás-szabályozás: összetevőinek köszönhetően olyan hormon termelésére serkenti a szervezetet, amelyre annak szüksége van, így fordulhat elő, hogy a méhpempő használatával a hormonháztartás egyensúlya javul, nőknél növeli az ösztrogén és a luteinizáló hormonok szintjét, ezzel segíti a teherbeesést. Rendszertelen ciklus esetén is jó eredménnyel alkalmazható, és mivel a progeszteron szintjét is képes emelni, így a vetélés kockázatát is csökkentheti.Klimax esetén elővigyázatosan kell alkalmazni, csak a folyamat lezárulását követő 1 év múlva kezdhető méhpempőkúra, mivel képes lehet visszaállítani a normális ciklust. Az 1 év letelte után viszont a klimax okozta kellemetlen tüneteket is enyhítheti egy kúra. Férfiaknál fokozza a tesztoszterontermelést és növeli a potenciát.

  6. Vércukorszint-kiegyenlítő hatás: a méhpempőkúra javíthatja a vércukor szintjét, így a hasnyálmirigy nem kényszerül fokozott inzulintermelésre.

  7. Vérrögképződés csökkentése: alkalmazásával javul a vérkép, és a méhpempő képes a vérrögképződés kialakulását gátolni.

  8. Vérszegénység kezelése: serkenti a vérképzőszervek működését, ezáltal növeli a vörösvérsejtek számát.

  9. Asztma tüneteinek enyhítése: a méhpempő képes tisztán tartani a légutakat, így csökkenti az asztma kellemetlen tüneteit.

  10. Nyugtató hatású: a méhpempőkúra alkalmazásával helyreállhat a testi és lelki egyensúly, valamint az általános közérzet javításával a boldogságérzet is fokozódik.

  11. Csontritkulás és csonttörés esetén is segít: az ösztrogénszint csökkenésével a nőknél előfordulhat csontritkulás, amelynek tünetei enyhíthetőek méhpempő szedésével, mivel képes fokozni az ösztrogéntermelődést, ezáltal lassítja a csontritkulás kialakulását. Csonttörések utáni regenerálódásban is segít, hiszen erősíti a csontszöveteket, és serkenti a csontszövet újratermelődését.

  12. Immunerősítés: antibakteriális- és vírusellenes hatása miatt javítja az immunrendszer állapotát, alkalmazásával könnyen felvehetjük a harcot az influenza és egyéb vírusos és bakteriális betegség ellen.

Ha a felsoroltak közül valamelyik hatást szívesen kipróbálná, a Mannavita oldalán online rendelhet Tiszta Méhpempőt.