Na és ebben hiszel-e? Fekete humorú horoszkóp minden csillagjegynek (csodálatos illusztrációkkal)

Borítókép: Na és ebben hiszel-e? Fekete humorú horoszkóp minden csillagjegynek (csodálatos illusztrációkkal)
Sose volt a te asztalod a horoszkóp? Akkor ez az összeállítás neked készült. Az asztrológia a kedvenc játékod? Akkor is.

A legtöbb horoszkóp (az is, ami nálunk naponta olvasható) azért készül, hogy inspiráljon, akár pozitív, akár negatív előjelű üzenetek olvashatók ki a csillagok állásából. (Persze a legtöbbször jut mindkettőből…) A torontói illetőségű képzőművész, Amrit Bar úgy döntött, hogy szembeúszik az árral: ő bizony létrehozta ezeket a sötét csillagjegy-leírásokat és elnevezte őket „szar horoszkópnak” (Shitty Horoscopes).

Szóval most azt ajánljuk, hogy vegyétek elő a csavaros humorérzéketeket és olvassátok el, milyen vacak dolgokat állít a művész a csillagjegyetekről! Ráadásul, hogy igazán őszinték legyünk, még van is bennük valami. Legalábbis annyira, amennyire a „klasszikus” asztrológia jövendölésében van. Aki abban hisz, ezekben a szarkasztikus állításokban is találhat olyat, amiben magára ismerhet.

Kattintsatok a galériára, nézegessétek meg a magas színvonalon készült rajzokat, olvassátok el, mi vár rátok és aztán legyintsetek rá egy nagyot! :)