Az ékszer, amivel pontosan azt fejezheted ki, aki vagy

Borítókép: Az ékszer, amivel pontosan azt fejezheted ki, aki vagy
Egy-egy jól választott kiegészítővel könnyedén követheted a divatot, ugyanakkor kifejezheted egyedi, nőies stílusod.

A Rebecca egy magas színvonalú ékszermárka, amelyet Toscana szívében, a firenzei székhelyű Industrie Testi S.p.a. gyárt és forgalmaz. 2000-ben alapította Alessandro Testi, aki szerényebb anyagokat (például bronz és acél) ötvözött magas színvonalú kivitelezési technikákkal. Ez a kombináció és az eredeti ötletek azonnal népszerűvé és nemzetközi szinten is ismertté tette a márkát.

2020-ban a letisztultabb, minimalista megközelítéssel éltek az ékszertervezők, így a legnagyszerűbb ezekben az elegáns, leheletfinom ékszerekben az, hogy gyakorlatilag bármilyen alkalomra viselhetjük őket, hiszen minden öltözékkel remekül mutatnak. Akár egy farmernadrág-ing kombinációval, akár kötött pulcsival, vagy a kis fekete ruhánkkal viseljük, egy ilyen egyszerű szépség mindenhol megállja a helyét.

Jolie – Amikor egy karkötő elmondja a történeted

A Rebecca legújabb kollekciójában, mely a „Jolie” nevet kapta, az érzelmeket teszi főszereplővé, hasonlóan mint az eddigi legsikeresebb kollekció a „ My World”.

Elhiszed, hogy egy karkötő képes elmondani a történeted a külvilágnak? Hiszen azzal, hogy egy személyre szóló karkötőn, nyakláncon ikont, emblémát, szimbólumot, betűkombinációt viselsz, sokatmondóan kommunikálsz. Fejezd ki magad, viseld a missziódat, vállald a gondolataid bátran egy ékszerrel, amely ráadásul stílusos, divatos és minőségi.

A lenyűgöző Rebecca ékszerek kizárólag a FashionWatch üzleteiben és webshopjában kaphatók!