Mennyi?! 60 éves lett a Szomszédok színésznője, Fehér Anna

Borítókép: Mennyi?! 60 éves lett a Szomszédok színésznője, Fehér Anna Forrás: facebook
Jól elszaladt az idő azóta, hogy Alma a gazdagréti lakótelep romantikus hősnőjeként tündökölt. Fehér Anna lassan négy évtizede a József Attila Színház tagja.

Május 28-án ünnepli 60. születésnapját Fehér Anna, akit a legtöbben a Szomszédok Almájaként ismernek. A színésznő 13 éven át játszotta az ifjú vendéglátóst a kultikus teleregényben.

...a következő videóban pedig Deziré (Kovács István) néhány Bud Spencert megszégyenítő karaterúgással menti meg Almát a gaz támadóktól:

fehér anna, fehér anna 60 éves, fehér anna alma, fehér anna 53 évesen szült, fehér anna szomszédok, fehér anna színésznő
Forrás: facebook
Fehér Anna a Film, Színház, Muzsika cover girljeként, 1986

Fehér Anna 1982 óta tagja a József Attila Színháznak, és a 36 év alatt klasszikus és modern szerepek hosszú sorát játszotta el. 1995-ben Jászai Mari-díjat kapott. Több előadásban jelmeztervezőként működik közre, például a nemrég bemutatott A pillangók szabadok című romantikus vígjátékban.

Az elmúlt években azzal került be ismét a hírekbe a színésznő, hogy 2011-ben, 53 évesen hozta világra első gyermekét, Barnabást.

Sokan el sem akarják hinni. Tudom, nagy meglepetés, az én koromban már nemigen szülnek a nők. Mi sem így terveztük, de így alakult

– nyilatkozta Anna a Story magazinnak, amikor a terhességének híre ment. Azóta már külön él a férjétől.

Desszertnek nézzétek meg a Szomszédok első részét, amelyben Alma még Lacival (Epres Attila) járt.