Ezt árulja el rólad kedvenc fröccsöd

Borítókép: Ezt árulja el rólad kedvenc fröccsöd Forrás: Dubicz Borászat és Szőlőbirtok
Nincs nyár fröccs nélkül! A kánikula beköszöntével rohamosan megnőtt a fröccs-fogyasztás rátája is. Értelmezzük is gyorsan. Lássuk hát, mit árul el rólad a kedvenc fröccsöd.

A fröccsök táján ízlésben, arányokban határ a csillagos ég – legyen szó fehér vagy rozé fröccsről, kisebb vagy nagyobb kiszerelésről. Nem is gondolnád, hogy mennyi mindent árul el rólad kedvenc italod. A személyiséged legapróbb vonásaira is következtethetünk abból, ahogyan a fröccsöt – és a bort – fogyasztod. A nyári kánikulában nem is csodáljuk, ha szívesen teszed le a voksod egy-két pohár laza, hűsítő fröccs mellett, legyen szó városi dzsungelről, Balaton- vagy tengerpartról, csendes kortyolgatásról vagy hangos bulizásról, fesztiválozásról.

1. Rozé kisfröccs: igazi romantikus lélek vagy, aki visszafogott, csendes, jó megfigyelő. Nem igazán szeretsz a középpontban lenni, sokkal szívesebben vonulsz inkább háttérbe. Egy csendes beszélgetést sokkal többre tartasz, mint egy áttáncolt éjszakát. Bármikor kapható vagy egy alapos baráti lelkizésre egy finom rozé fröccs társaságában.

2. Fehér hosszúlépés: nem vagy vérbeli boros, de a forró nyári kánikulában szívesen elkortyolgatsz egy laza hosszúlépést. Szeretsz a barátaiddal lenni, nagy társaságban időt tölteni a tengerparton, jókat nevetni, közösen sütögetni – ez számodra gyakorlatilag az álomprogram.

A SOR ITT FOLYTATÓDIK!