JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Kozma Rita: "Lányok, fogjátok már fel, sem a siker, sem a szerelem nem a külső adottságaitokon múlik!"

Borítókép: Kozma Rita: "Lányok, fogjátok már fel, sem a siker, sem a szerelem nem a külső adottságaitokon múlik!"
Kozma Rita és Sirokai Diána cseppet sem átlagosak, és ezzel ők maguk is tisztában vannak. Ám míg sokáig hiányosságként élték meg testi adottságaikat, ma boldogan és büszkén vállalják kerekded idomaikat. A hátrányból - ami tulajdonképpen csak nézőpont kérdése, hogy valóban az-e - előnyt kovácsoltak és ma hazánk legsikeresebb plus size guruiként segítik hölgytársaikat az önelfogadás útján. Többek között közös könyvükkel.

Sirokai Diána az egyik legkeresettebb nemzetközi super size modell. Ha megnézed a profilját, meg is érted miért: nem csak csodaszép, de egy olyan nő kisugárzása árad belőle, aki pontosan tudja, mennyit ér. Szépségét azonban nem váltja aprópénzre, hanem arra használja, hogy másoknak pozitív példát mutasson: egy plus size nő is lehet magabiztos, elégedett és sikeres.

Kozma Rita plus size stylist, body positive aktivista már évek óta küzd azért, hogy a nők végre ne csupán a kilóik számától tegyék függővé, szépek és szerethetők-e. Vallja: Minden nő gyönyörű, legyen telt vagy vékony, szeplős, sötét vagy fehérbőrű, kis- vagy nagy mellű. „Nem csak egyféle szépség létezik” kampánya mögé már számtalan híresség is beállt és egyre többször hallatják a hangjukat a médiában is.

A két plus size guru és önbizalom tréner nemrégiben összefogott, együttműködésük eredménye egy könyv lett, hogy közösen segítsenek azoknak, akik szeretnének magabiztosabbak és sikeresebbek lenni. Céljuk, hogy Magyarországon is egyre több lány, nő érezze: értékes, szép, szerethető és elérheti a céljait úgy is, ha most úgy érzi, ez lehetetlen. Diána és Rita kendőzetlenül és olykor tabudöntögetően osztja meg velünk, hogy miért nélkülözhetetlen az önbizalom, az önismeret és a tudatos építkezés ahhoz, hogy olyan életet élhessünk, amire mindig is vágytunk.

„Mindig is szívügyem volt az, hogy segítsek azoknak, akik valamiben mások, talán mert én is más voltam. Bár mit jelent az, hogy más… mindannyian mások vagyunk. Rendben van, ha mások, ha más a karjuk, a lábuk, ha nincs karjuk vagy lábuk. Mert sokfélék vagyunk, nem csak egyféle szépség létezik. És sem a siker, sem a szerelem nem az adottságainkon múlik.”
mondja Rita.

Kíváncsi vagy, hogyan győzték le saját démonaikat, önbizalomhiányukat és milyen lépéseket tettek azért, hogy sikeres, magabiztos, az életet és saját adottságaikat is élvezni tudó nővé váljanak? Vagy hogy hogyan tett szert Dia 1,2 millió követőre az Instán és miről szól közös könyvük a Bókolj magadnak?

Nézd meg a Ritával és Diával készült beszélgetést a videóra kattintva: