Borítókép: Palotás Petra: „Hamburgban van az otthonom, de mindig Magyarország marad a hazám”

Palotás Petra: „Hamburgban van az otthonom, de mindig Magyarország marad a hazám”

Palotás Petra egykor az RTL Klub emblematikus arca és népszerű műsorvezetője volt. A nézők imádták szépségét, mindig mosolygós egyéniségét, ám egyszer csak eltűnt a képernyőről. Eltűnésének igen prózai oka volt: szerelmes lett Mirkóba, a hamburgi fiatalemberbe és amikor kapcsolatuk komolyra fordult, kiköltözött hozzá Németországba. S hogy mi történt vele azóta? Megtudhatod, ha meghallgatod a vele készült beszélgetést!

Palotás PetrPalotás Petra: „Hamburgban van az otthonom, de mindig Magyarország marad a hazám”a a reflektorfényt szerelemre cserélte. A sokak által kedvelt műsorvezető 2006-ban ismerkedett meg német párjával, Mirkóval. 2009-ben, kislányuk, Bora megérkezésével, majd később egy menhelyről örökbefogadott kutyussal, Muffinnal vált teljessé a kis családjuk. Petra sokáig Magyarországon szerette volna megszülni gyermekét, már csak azért is, mert várandóssága alatt derült ki, hogy édesapja halálos beteg, és már csak néhány hónapja volt hátra. Ám pont az édesapja kérte arra, hogy utazzon vissza Németországba a férjéhez, hogy ő is részese lehessen a csodának, amikor megszületik a kislányuk.

Petra először úgy tervezte, hogy csak egy évre hagyja el Magyarországot, és utána az egész család visszaköltözik majd, ő pedig visszatér a reflektorfénybe, ám az egy évből kettő lett, majd három, végül kint ragadtak.

2001-ben, még itthon jelent meg első regénye, a Bangkok titkai és azóta számtalan új regénye és novelláskötete jelent meg, melyeknek hatalmas a rajongótábora. Nem véletlenül, hiszen izgalmas, egyben romantikus írásaiban olyan hangulatot teremt, amibe szívesen süpped bele az ember.

A beszélgetésünkben Petra elmeséli, hogyan ismerte meg a férjét, hogyan telnek a hétköznapjai Hamburgban, miről szól legújabb, napokban megjelent regénye, milyen most a kinti helyzet a pandémia miatt, és hogyan készül a karácsonyra.

Ha szeretnéd megnézni a vele készült, izgalmas, egyben szívmelengető beszélgetést, kattints a videóra!