Borítókép: 3 gyerek ellenére is "akkor kell dolgozni, amikor van munka!" - Interjú Kollányi Zsuzsival

3 gyerek ellenére is "akkor kell dolgozni, amikor van munka!" - Interjú Kollányi Zsuzsival

Kollányi Zsuzsi énekesnővel, háromgyermekes édesanyával a beszélgetést nem olyanra terveztük, amilyenre végül sikeredett, de azt gondolom, ennél élethűbb videót sehol nem fogsz látni róla. Kisfia, az egyéves Bogdán ugyanis gondoskodott arról, hogy míg mi beszélgetünk, mindig történjen valami. De hát ilyen az élet! És Zsuzsi humorral, kacagva vette az akadályokat, és csak azért is összehoztuk!

Mondhatnám azt is, hogy a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képi- és hanghatásokat tartalmaz, és ezzel nem is túloznék, de nekünk, édesanyáknak, pláne azoknak, akiknek van egy totyogós is a kis csapatában, szerintem a szemünk sem rebben a gyereksírás, leesett cumi, a gyerek elkezdte enni a virágot, leszedett egy gombot a szelfi botról és bekapta jelenetek láttán. Velünk most mindegyik szituáció megtörtént az Insta Live felvétel közben, mégis annyi mindenről sikerült beszélgetünk Zsuzsival.

Például arról, hogy az állandó lelkiismeret-furdalás az ő életében is ott van, mert szeretne mindegyik gyermekének ugyanannyi figyelmet biztosítani, a két nagyra is időt szánni, de néha ez nem is olyan egyszerű. És arról is, hogy a művész világban hiába van három gyermeked, akkor kell dolgozni, amikor munka van. És bizony ő is alváshiánnyal küzd, és igazából már nem tudja azt sem, hogy mi is az az énidő.

A vele készült beszélgetést itt nézheted meg: