JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

"A férfiak szexre, a nők szerelemre vágynak" – Avagy tényleg igaz, hogy minden férfi csak AZT akarja?

Borítókép: "A férfiak szexre, a nők szerelemre vágynak" – Avagy tényleg igaz, hogy minden férfi csak AZT akarja?
Tényleg akkora különbség lenne a férfiak és a nők között? A férfiakat valóban csak a szex érdekli? Kiderítettük, mit akar a Férfi és mire vágyik a Nő!

Vitathatatlan tény, hogy ősidők óta a külsőségek dominálnak a megismerkedés pillanatában. A férfiakra a külső pozitív jegyek, a kisugárzás erőteljesebb hatást gyakorolnak és talán azért is lesznek gyorsabban szerelmesek, mert sokkal intenzívebb náluk a vizuális motiváció.

A nő a külső megjelenésen túl azonban leginkább a férfi hatalmának, tartásának, társadalmi helyzetének külső jeleit találja izgatónak és azt a biztonságot keresi, amit a férfi nyújthat számára. De tény és való, hogy közöttük is szép számmal akad olyan, aki már az első randin ágyba bújik.

Nem vagyunk egyformák: van, akinek heti 2 szeretkezés fiatalon is elég, másnak naponta akár többször is lenne rá igénye. Több kutatást végeztek azzal a céllal, hogy megtudják: milyen gyakran élnek nemi életet az emberek átlagosan.

Míg a 18-29 évesek átlagosan 112 alkalommal bújnak ágyba évente, a 30-39 évesek 86-szor, a 40-49 év közöttiek pedig 69-szer.

A házaspárok 13 százaléka csak néhányszor egy évben, 45 százalék havonta többször, 34 százalék 2-3 alkalommal egy héten, és 7 százalék heti négy vagy több alkalommal szeretkezik.

Hallani időnként olyan párokról, akiknél több évtized után is tökéletesen működik a szexualitás. Valószínűleg ők vannak a legkevesebben. Jó esetben, tisztában is vannak vele, hogy milyen szerencsés találkozás az övék, és meg is becsülik. Persze olyanok is akadnak, akik a kialakult otthoni szexuális vágytalanságot külső forrásból igyekeznek pótolni.

De vajon tényleg akkora a különbség Nő és Férfi között? Tényleg minden férfi csak AZT akarja? Mi hajtja a Férfit és mit akar a Nő?

Az ÉVA BOUDOIR – Beszélgetések Jean Orsival sorozat első, debütáló részében erről beszélgetek Tari Valéria párkapcsolati tanácsadóval, trénerrel, a 99% Légy az egyetlen! című könyv szerzőjével és Pilát Gábor trénerrel, párkapcsolati tanácsadóval, a „Tabuk nélkül a párkapcsolatról” Facebook oldal alapítójával.

És ha már szex... mik a férfiak és mik a nők szexálmai? Galériánkban összegyűjtöttük!