5 kérdés a boldogságról - Interjú Orvos-Tóth Noémivel

Borítókép: 5 kérdés a boldogságról - Interjú Orvos-Tóth Noémivel
Mit jelent számára a boldogság? Boldog-e most? Erről és még sok minden másról is faggattuk nyári számunk címlap nőjét, Orvos-Tóth Noémit.

"Ez a legjobb korszakom!" - olvashatóak az Éva magazin 2022-es nyári számának címlapján Orvos-Tóth Noémi szavai. Az ismert és közkedvelt pszichológus nagyinterjút adott nekünk, amelyben csupa olyan dologról beszél, amelyről eddig nemigen.

A címlapfotózáson azonban mi is lencsevégre kaptuk, 5 kérdést tettünk fel neki: boldogságról, Éva magazinról, születésnapokról.

A videóból megtudhatjátok, melyik volt a legemlékezetesebb születésnapja, mi az első Éva magazinnal kapcsolatos emléke és arról is mesél, mit jelent számára a boldogság:

Ha Te is keresed a boldogságot, de még nem találtad meg, azért, ha pedig már megtaláltad, azért érdemes eljönnöd az ÉVA PSZICHÉ „A boldogság nyomában” című estjére, amely mindannyiunk kríziseiről, az ezekből való építkezés lehetőségéről és a boldogsághoz vezető útról szól. Vedd meg a jegyed már most, és nézd élőben! Jegyek az online közvetítésre még kaphatók! A szeptember 22-i rendezvényről bővebb információt ITT találsz!