Új crossplatform főszerkesztőt kapott az Éva

Borítókép: Új crossplatform főszerkesztőt kapott az Éva
Pócsik Anita, az Éva magazint megálmodó csapat tagja és alapító főszerkesztője új kihívásokat keresve búcsúzik az Éva magazintól és kiadójától.

A Marquard Media első saját márkája, az Éva új crossplatform főszerkesztővel, integrált offline-online szerkesztőségi csapatokkal kezdte meg a 2019-es évet. Pócsik Anita alapító főszerkesztőként 12 éve irányította az Éva magazin munkálatait; most új utakat keres.

pócsik anita,éva
Forrás: Éva magazin / Lábady István / labady.com
Pócsik Anita

„Az Éva magazin egy baráti beszélgetésből született meg. Olyan lett, amilyennek akartam, akartuk. Modern nőknek szól, akik zsonglőrködnek az életükkel, hogy meg tudják teremteni a munkájuk és családjuk egyensúlyát, akiket éppúgy érdekel a körülöttük lévő világ, mint a divat és a szépségápolás, akik két lábbal állnak a földön, de a lelkük és a gondolataik szárnyalnak, akik tudják, hogy a világ nemcsak álom, hanem sokszor fájdalommal teli döntésekből áll, de soha nem hagyja el őket a humorérzékük, akik pozitív életfilozófiát vallva képesek maguk körül támogató közösséget teremteni, amelyben a modern nők magukra és egymásra találnak.

A 12 év alatt sokan ismertünk magunkra az Évában. Ez idő alatt munkatársaimmal nemcsak kollégák lettünk, hanem sokukkal barátok is. Kiváló szakemberek és emberek.

De hozzá vagyok szokva a nehéz döntésekhez és nem félek az új helyzetektől. Biztos vagyok magamban. Biztos jövőt remélek az Éva magazinnak és az olvasóinak is.”
olvashatók Anita szavai a kiadó által közzé tett sajtóközleményben.

Az Éva crossplatform főszerkesztője mostantól Tomsits Tímea, aki korábban a Shape, a Runner’s World és a Men’s Health magazinok főszerkesztői pozícióját töltötte be, a tavaly indult Gyereklélek magazinnak pedig alapító főszerkesztője.

tomsits tímea,főszerkesztő
Forrás: Gyereklélek / Bolega Niki
Tomsits Tímea
Az Éva egyedi színfolt a hazai női magazinok között, értéket teremtett, elkötelezett olvasótábort épített. Az első szám megjelenése után 12 évvel – megőrizve ezt az értéket – újragondoljuk a tartalmat és a formát.

„A májusi lapszámtól ismét főszerephez jut az olvasó a címlapon és nagy hangsúlyt kap a hazai újságírásból egyre inkább kikopó riport műfaja is. Remek csapatban dolgozhatok, és amikor rájuk nézek, tudom, hogy valami nagyszerű dologba kezdtünk” – jelentette ki Tomsits Tímea.

Pócsik Anita az InStyle magazin főszerkesztői posztjáról is távozik, helyét itt Ribánszky Ágota, az Éva korábbi szerkesztője veszi át.