Egy dolog, amit Erzsébet királynő 94 éves kora ellenére minden nap megtesz a karanténban

Erzsébet királynő Forrás: GettyImages
Erzsébet királynő egyszerűen elképesztő!

A legfrissebb hírek szerint Erzsébet királynő októberig biztosan karanténban marad a koronavírus miatt, ám nem kell őt egy percig sem sajnálni. Az uralkodó még március közepén hagyta el a palotát és Fülöp herceggel a mai napig a windsori kastélyban tartózkodnak egy lényegesen kisebb számú személyzettel, akik nem hagyhatják el a birtokot.

Erzsébet királynő a születésnapját is a karanténban töltötte, és sajnos dédunokáit sem tudta személyesen felköszönteni, hiszen közben Sarolta hercegnő és Archie is ünnepelt, ám megtalálta a módját, hogy tartsa a kapcsolatot családjával:

A lapok értesülése szerint Erzsébet királynő kihasználja a kialakult helyzetet, illetve azt, hogy most minden nap hódolhat legnagyobb szerelmének, a lovaglásnak. Igen, jól olvastad, a királynő lovagol. Tekintve, hogy nemrég töltötte be a 94-et, ez azért elég meredeken hangzik, ám II. Erzsébetet nem érdekli a kor, amíg tud, ő bizony lóra ül. Emellett férjével is közelebb kerültek egymáshoz, kirándulnak, sétálnak, és végre minden este együtt vacsoráznak.