Erre van teljesen rákattanva Diane Keaton, és még könyvet is írt róla!

Borítókép: Erre van teljesen rákattanva Diane Keaton, és még könyvet is írt róla! Forrás: Getty Images
Meg tudjuk érteni a lelkesedését!

Egyik kedvenc színésznőnk, Diane Keaton mindig is híres volt a különcségéről. Korábban megjelent életrajzi ihletésű könyvében – amelyből mi is szemezgettünk –, a szépség témakörét járta körbe a saját szemszögéből és tapasztalásaiból tanulva. Most azonban nem másra van rákattanva a 71 éves színésznő, mint a lakberendezésre, de nem is akárhogyan!

Diane ugyanis hozzánk hasonlóan órákat képes eltölteni a Pinteresten való böngészéssel és "pineléssel", amíg összegyűjtögeti a kedvenc ötleteit, képeit a szebbnél szebb otthonokról. A színésznő nemrég új otthont vásárolt magának és saját bevallása szerint minden egyes szegletét a Pinteresten talált fotók ihlették. Vagyis más emberek otthonai köszönnek most vissza a világsztár otthonának különböző szegleteiben. De mielőtt még azt hinnétek, hogy a csodás humorú színésznő rejtegeti a frissen berendezett lakát, el kell áruljuk, olyannyira rászokott a Pinteresten való gyűjtögetésre, hogy a kedvenc képeit most egy képeskönyvben jelentette meg.

A könyv a "The House that Pinterest Built" címet kapta – ami laza fordításban annyit tesz, hogy a ház, amit a Pinterestről raktam össze (kíváncsian várjuk magyarul megjelenik-e, és ha igen, milyen címen – a szerk.) –, természetesen Keaton új otthonáról is rejteget néhány remek fotót. Ugye, milyen jó érzés tudni, hogy Diane Keatonéval azonos hobbink van? Már ha ti is szerettek órákig pinelni, persze!

Less be a Pinterest-képek ihlette csodás otthonba, amit a színésznő helyében mi biztosan gyorsan belaknánk!