Optikai arcfeszesítés: három pontra vidd fel a korrektort

Borítókép: Optikai arcfeszesítés: három pontra vidd fel a korrektort
Arcformálás tű és szike nélkül.

Az instyle.hu cikke.

Azt mondják, hogy a hitelesség az új tökéletes, nem lehet és nem is kell minden finom ráncocskát és redőt eltüntetni, de saját tapasztalatból tudjuk, hogy kifejezetten önbizalom-növelő terápiaként szolgálhat egy szép smink, amivel optikailag feszesebbé és frissebbé tehetjük bőrünket. Persze, ha rendszeresen szoláriumozol, ne várj csodát. Nincs az a sminktrükk, amely az UV-sugárzástól megereszkedett bőrt élettel töltené fel.

A megszokott háromszög technika nagy hibája volt, hogy több réteg, vastag sminket igényelt, ami megült a ráncok mélyedéseiben, így elfedésük helyett még inkább hangsúlyosabbá váltak.

Sminkhack a feszes arckontúrért

A legújabb sminktrend pedig amellett, hogy kevésbé idő- és anyagpazarló, sokkal természetesebb és látványosabb: a saját arcodat, de annak egy fiatalabb kiadását fogod viszontlátni a tükörben. És mi a legjobb az egészben? Különösebb kézügyességet sem igényel, a tűt és szikét pedig elfelejtheted.

Sagonia Lazarof szépségblogger a régi és új korrektorozás technikát hasonlítja össze az alábbi videóban - a különbség szembetűnő!

Erre a három pontra vidd fel a korrektort

Haladj a korrektor pálcával a belső szemzugból az orrcimpák irányába, a szem külső sarkától felfelé, és a száj alsó szegletéből kiindulva, optikailag feszesebbnek és üdébbnek fog hatni arcod.

Kattints a galériába, és ismerd meg az őszi bőrápolási és sminkújdonságokat!

Az arctisztítás nem kevésbé fontosabb lépés a megfelelő hidratálásnál és sminkelésnél, sokan mégsem szentelnek elég időt rá, amivel nemcsak bőrük egészségét veszélyeztetik, az öregedésgátló szérumok felszívódóképességét is csökkentik.