6 izgalmas részlet, amit eddig nem is sejtettél kedvenc filmjeidről

filmek Forrás: pinterest.com
Van, hogy egy filmet legalább tízszer látunk, mire észreveszünk benne egy olyan részletet, ami addig fel sem tűnt. Az alábbi infók pedig biztosan téged is meglepnek majd! A joy.hu összeállítása.

Amikor már többször is látsz egy filmet, észrevehetsz olyan részleteket is, amik korábban fel sem tűntek, pedig nagyon sokat hozzáadnak a sztorihoz vagy a hangulathoz. Például feltűnt valaha is az, hogy milyen színek dominálnak a Reszkessetek, betörőkben? És az, hogy a Jóbarátok és a Pókember hogyan kötődnek egymáshoz? Most elhoztunk néhány izgalmas részletet és infót, amitől talán másként fogsz tekinteni kedvenc filmjeidre.

1. Reszkessetek, betörők!

Nemrég szúrta ki egy újságíró a filmben azt, hogy minden egyes díszlet szándékosan karácsonyira lett megtervezve. És nem csak a fáról vagy a dekorációról van szó! Hanem sokkal inkább arról, hogy a konyha, a tapéta, a lépcsőfokok, és lényegében minden a piros, zöld és fehér színekben dominál. Elég furcsa így elképzelni a lakást például tavasszal.

film

2. Kaliforniai álom

A film kezdőjelenetéhez a készítőknek ténylegesen le kellett zárniuk egy forgalmas utat, és valódi autókon táncoltak a szereplők. Ha jobban megnézed, láthatod is, hogy egy-két jármű bizonyos helyeken behorpadt a gyakorlástól és a rengeteg felvételtől.