Ezekben a filmekben láthatjuk legközelebb a Trónok harca-színészeket

trónok harca,the flood,iain glen,lena headey Forrás: curzon
Dany platinaszőke parókáját és Missandei páncélmelltartóját ugyan nélkülöznünk kell, de az őket játszó színészeket a legkevésbé sem! Sőt, „Cersei”-vel és „Jorah”-val egy közös vásznon is találkozhatunk, és még csak nem is ők az egyetlen páros, akik együtt folytatják.

Most, hogy nem csak a forgatásoknak vége, de a premiervetítések és a promóinterjú-körutak is lassan lecsengenek, a Trónok harca szereplőgárdája végre lepihenhet nyolc év, 71 epizód és sokmillió eltapsolt dollár után. Illetve mondanunk sem kell, hogy a legtöbben mégsem pihennek, hanem igyekeznek kihozni a GOT-őrületből, amit lehet, és újabb filmes projektekben kamatoztatni az ismertség tőkéjét? Lesz-e köztük olyan színész vagy rendező, aki akár megközelítőleg ekkora publicitást kap ezután? Lesz-e akit pár év múlva már _nem_ úgy emlegetnek, hogy „a Trónok harca Sansája”? Meglátjuk.

A galériában megnézheted, hol láthatod legközelebb a filmvásznon vagy a tévéképernyőn a kedvenc westerosi színészedet:

Már kapható! Trónok harca: a magazin 140 oldalon. #trónokharca #got #bookazine

Trónok harca-rajongók, figyelem: megjelent kiadónk, a Marquard Media Magyarország egy különleges #bookazine-ja, a Trónok harca magazin! Itt rendelhetitek meg: http://elofizetesem.hu/got/

Posted by Éva Magazin on Friday, April 5, 2019