A top 3 legvonzóbb doki a tévéből

Borítókép: A top 3 legvonzóbb doki a tévéből
Minden egyes nap sorban állnánk, ha ők rendelnének a körzetünkben!

Az orvosi sorozatok nagy rajongóiként és ismerőiként, felállítottuk szerkesztőségi toplistánkat minden idők legvonzóbb, legelbűvölőbb és legszexibb tévés dokijait illetően. Voltak viták, de végül mégiscsak sikerült kiválasztani a három kedvencet.
Emellett nagyon kíváncsiak vagyunk, ha ti, olvasók szavaznátok meg a dobogósokat, kik kerülnének rá? Ezért kötelező beírni neveket a kommentekbe! KÖTELEZŐ!!! :)

Lássuk hát a mi díjazottjainkat:

3. BRONZ: Doug Ross – Vészhelyzet

Bár a "tisztes őszes halánték" kétségtelenül jót tett George Clooney magjelenésének, anno azért nem vetettük volna meg Ross doki sötétbarna loboncát sem. A chicagoi sürgősségi ügyelet lelkiismeretes gyerekorvosa sokunknak megdobogtatta a szívét, akárhányszor feltűnt a képernyőn. Eleinte csupán egyetlen dolgot tudtunk a szemére vetni – nőcsábász mivoltát – később azonban már lelkesen szurkoltunk, hogy összejöjjön végre legnagyobb szerelmével, Carol nővérrel. Amikor az ötödik évad közepén csapot-papot otthagyva Seattle-be költözött, elkeseredtünk, de a hatodik évadra minden a helyére került: Carol és az ikergyerekeik is csatlakoztak a papához Seattle-ben, ahol azóta is boldogan élnek, míg meg nem halnak.

--pagebreak--

2. EZÜST: Joel Fleischmann – Miért éppen Alaszka?

A nagyképű, kissé idegbeteg New York-i orvos egy-kettőre belopta magát a szívünkbe, bár ez lehet, hogy nem egyedül csak az ő érdeme. A kitalált alaszkai kisváros hangulata, bogaras lakóinak személyisége, a doki és Maggie se vele, se nélküle kapcsolata mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy a mindössze 6 évadot megért sorozat örök nagy kedvencünk legyen.
A Rob Morrow által alakított orvost szerződése kötelezi, hogy az egyetem elvégzése után négy évig Alaszkában praktizáljon. Nos, ez nem éppen a manhattani úrifiú által megszokott környezet – a 110 epizódos sorozat legtöbb vicces jelenete az egymástól gyökeresen különböző világok közti konfliktusokból fakad. Mi végig szurkolhatunk, hogy végre összejöjjenek Maggie-vel – már csak emiatt sem hagyhattunk ki egyetlen részt sem, nehogy lemaradjunk valami fontosról!

--pagebreak--

1. ARANY: Derek Shepherd – A Grace klinika

McCsábító "társaságát" szerencsére még most is élvezhetjük, fenyegetései ellenére ugyanis még mindig nem lépett ki a sorozatból. Sokak szerint a szexi idegsebészt alakító Patrick Dempsey túl jó pasi a sorozat címszerepét, Meredith Greyt alakító Ellen Pompeohoz, mi azonban szeretjük ezt a párost. Shepherd mindig korrekt, mindig megértő és remekül néz ki kenguruval a mellkasán vagy babakocsit tologatva. Kétségkívül igazi álompasi, minden szempontból tökéletes: olyan, amilyen igaziból nincs is. Ez talán az egyetlen hibája...